• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Artikel

8 tips til sunde sommerfødder

null

Når vi forkæler os selv, kommer fødderne ofte i sidste række. Men når vi ofrer lidt tid og opmærksomhed på dem, kan det både ses og mærkes.

Bliv medlem af Klub Skoringen

Er du vild med sko, er der ingen grund til at vente. Bliv medlem i dag og vær med i lodtrækningen ”Vind din bon”. Vi trækker en vinder hver måned. 😊

Bliv medlem her

1. Smid skoene

Uanset hvor komfortable sko er, har de fleste fødder det bedst uden sko på. Her har de frit spil til at bruge muskler og led på sundeste vis.

2. Fodgymnastik

Både fødder og krop har brug for at blive rørt. Det behøver ikke tage mange minutter og kan være noget så simpelt som at gå på tæer eller samle ting op med fødderne.

3. Massage

Giv dine fødder massage. Lige som resten af din krop har også fødderne gavn af at få løsnet lidt op i muskler og sener. Prøv f.eks. at lade din fod rulle hen over en tennisbold, frem og tilbage. En simpel øvelse, der kan gøre underværker for en træt fod.

4. Fodbad

Et fodbad kan gøre underværker. Det får dig til at slappe af og blødgør huden. Skal der lidt ekstra forkælelse til, kan du putte lidt badesalt eller -olie i.

5. Peeling

Fjern den hårde hud der ofte opstår på hæl og forfod med en blid peeling eller en fod-bodyscrub sammen med den bløde side af en køkkensvamp, så huden ikke slides for meget.

6. Smør fødderne ind

Dine fødder har også brug for fugt. Så efter fodbadet skal du huske at smøre dem ind i en god fodcreme. Lad fødderne lufttørre inden du hopper i sandalerne.

7. Neglelak

Nu er det neglenes tur. For så snart solen titter frem, får tæerne lyst til at gøre det samme. Vælg en lak i en nuance, der matcher dine sandaler, eller lav grafiske mønstre med lak i kontrastfarver.

8. Luft sommerfødderne

Nu er dine fødder klar til at blive luftet i et par fine sandaler med god komfort. Her kan du vælge et par biosandaler fra B&CO. De har en blød og stødabsorberende sål med memory funktion, der giver luftcirkulation, og som sørger for anti-fugt og bakteriel beskyttelse skridt for skridt.