• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Chrush on comfort

5 tips til forkælede fødder

null

Når vi forkæler os selv, kommer fødderne ofte i sidste række. Men når vi ofrer lidt tid og opmærksomhed på dem, kan det både ses og mærkes. Forår og sommer er det perfekte tidspunkt at tage fat. Her er fødderne nemlig ude af skoene, og du kan nyde synet af dine velplejede fødder.

1. Af med skoene

Smid skoene. Uanset hvor komfortable sko er, har de fleste fødder det bedst uden sko på. Her har de frit spil til at bruge muskler og led på sundeste vis.

2. Gymnastik

Fodgymnastik? Yes! Både fødder og krop har brug for at blive rørt. Det behøver ikke tage mange minutter og kan være noget så simpelt som at gå på tæer og samle ting op med fødderne.

3. Massage

Giv dine fødder massage. Lige som resten af din krop har også fødderne gavn af at få løsnet lidt op i muskler og sener. Prøv f.eks. at lade din fod rulle hen over en tennisbold, frem og tilbage. En simpel øvelse, der kan gøre underværker for en træt fod.

4. Fodbad

Et fodbad kan gøre underværker. Det får dig til at slappe af og blødgør huden. Skal der lidt ekstra forkælelse til, kan du putte lidt badesalt eller -olie i. Og efter badet kan du med fordel finde fodfilen frem.

5. Fødder og farver

Husk neglelak! Farver på neglene er den perfekte prik over i’et på et forårslook.