• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
87 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 87 produkter

Gore-Tex børnesko fra Viking

Viking er et mærke, der har sat sig for at lave komfortabelt fodtøj, som børn kan leve og lege i. De ved, at børn er i konstant bevægelse, og at deres fødder fortjener det bedste. Derfor er Viking dedikeret til at skabe sko og vinterstøvler, der er både komfortable og holdbare. Og så bruger de Gore-Tex teknologi for at sikre, at skoene er vejrresistente, åndbare og klar til enhver eventyr, uanset om det er en tur i skoven, leg på legepladsen eller en regnfuld dag i byen.

Hvorfor vælge Gore-Tex fra Viking til dit barn?

Viking har valgt at bruge Gore-Tex i flere af deres sko og støvler af én simpel årsag: det er det bedste for børns fødder. De ved, at børns fødder har brug for at ånde, for at holde sig sunde og glade. Men de ved også, at børn elsker at lege udenfor – uanset vejret.

Med et par Viking-støvler i Gore-Tex kan dit barns fødder holde sig tørre, selv når de løber rundt i regnvejr, hopper i mudderpytter eller udforsker den fugtige skovbund. Og samtidig kan fødderne ånde, så de ikke bliver klamme og ubehagelige inde i skoen.

Det er ikke kun en fordel for børnene, men også for forældrene. Ingen forældre har lyst til at tørre våde, mudrede fødder af, eller at skulle købe nye sko, fordi de gamle er blevet ødelagt af vand og mudder. Med Viking-sko med Gore-Tex er det ikke længere et problem. De er nemme at rengøre og holder til det meste.

Bestil Gore-Tex børnesko fra Viking hos Skoringen

Leder du efter et par lækre støvler eller sko med Gore-Tex? Hos Skoringen er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige Viking-børnesko. Er du i tvivl om størrelsen? Du kan finde vores størrelsesguide her. Og hvis du stadig er i tvivl om størrelsen eller noget helt andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne, så dit barn kan få de bedste sko til deres fødder.