• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
87 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 87 produkter

Primigi til alle årstider

Leder du efter et skomærke, der kan levere fodtøj til dit barn, uanset om det er sommer, vinter, forår eller efterår? Så vil Primigi være en overvejelse værd. Skoringen forhandler både sandaler, varme støvler og mere sneakers-prægede støvler til alle små væsener mellem baby- og teenagestadiet. Se vores udvalg her.

Primigi til hele børneflokken

Hos Skoringen går vi op i kvalitet, og derfor har vi håndplukket vores Primigi-sortiment. Du kan vælge imellem sko til både piger og drenge, og modellerne inkluderer alt lige fra de sommerlige sandaler til smarte vinterstøvler, der kan modstå kulde og sjap. Eftersom fodtøjet er fra Italien, får du også masser af moderigtighed – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det italienske mærke Primigi så dagens lys i 1976, og siden har brandet produceret modesko i børnehøjde. Med fokus på især komfort, pasform og bevægelsesfrihed skaber Primigi fodtøj, som børn kan bevæge sig i uden hindring. Fremstillingen indeholder ingredienser fra de mest innovative principper inden for tekstilbranchen, og derfor kan du roligt sende dit barn ud i verden med Primigi under fødderne.

Derfor skal du vælge Primigi:

  • Fodtøj til børn i alle aldre
  • Kvalitetsmaterialer og innovative teknologier
  • Italiensk mode i børnehøjde

Mange fordele ved køb af Primigi hos Skoringen

Når du har fundet det rette par sko, er det bare om at slå til. Køb dit fodtøj hos Skoringen, og få en række gode fordele – for eksempel medlemsfordele i vores Klub Skoringen, tryghedsgaranti på dit køb og adgang til vores store børneunivers. Vi glæder os til at dele vores passion for sko med dig.