• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Børn Kangaroos

Ingen produkter fundet

Kangaroos-sko

Kangaroos-sko er lækre og moderigtige sko, der tager inspiration fra sportens verden. Det amerikanske brand blev slutningen af 1970'erne med en vision om at bringe et sporty look ind i det daværende modebillede. Dengang blev brandet anvendt af mange førende sportsstjerner. I dag har Kangaroos været en fast del af den danske modescene gennem mange år.

Kangaroos bruger det sporty look ind i hverdagen

Kangaroos designer blandt andet støvler og sneakers til både børn og voksne. Da Bob Gamm grundlagde det amerikanske brand, blev det straks populært blandt den amerikanske ungdom, og designet, der tog inspiration fra løbesko, er stadig ikonisk i dag.

Når du køber et par Kangaroos-sneakers eller støvler, kan du være sikker på, at komfort er i højsædet. Skoene er produceret med udgangspunkt i sport, og det betyder, at de blandt andet er kendetegnet ved lette materialer og stødabsorberende såler.

Få Kangaroos-sko i flere farver hos skoringen

Hos Skoringen finder du fodtøj fra Kangaroos til damer, herrer og børn i flere farver. På den måde kan du sammensætte skoene med dit outfit og andre accessories for det perfekte look.

Du finder blandt andet Kangaroos-sko i følgende nuancer hos Skoringen:

  • Grøn
  • Blå
  • Sort
  • Hvid

I Skoringens udvalg finder du desuden Kangaroos-sko i flere forskellige størrelser. Vi har blandt andet lækre børnesko til børn i alle aldre, og her vil du også finde flere fede og legesyge designs.


Hvis du allerede har købt et par Kangaroos-sko, kan du vedligeholde dem med et af Skoringens mange plejeprodukter. I udvalget finder du alt fra imprægnering til rengøringsmiddel, så du let kan forlænge levetiden på dine sko.