• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
62 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 62 produkter

Vi fører et stort udvalg af hjemmesko til drenge. Drengene har en tendens til at være hårde ved deres fodtøj, derfor skal deres sutsko, ligesom deres udendørs fodtøj, kunne klare lidt af hvert. Her på siden finder du et stort udvalg af drenge sutsko, der er skabt dels i fremragende kvalitet og i mange forskellige designs.

Sutsko til drengene

Alle børn er forskellige. Derfor kan du her i udvalget finde mange forskellige modeller af sutsko til drenge. Her kan du finde drenge hjemmesko med motiver af biler og dyr og meget andet, som matcher mange drenges interesser. Du kan også finde mere plain hjemmesko uden så mange grafiske finesser, men med solid bund, der giver foden et godt greb i underlaget og mindsker risikoen for at han tager en tur på bagdelen, fordi skoene smutter under ham.

Hjemmesko til drenge med hård eller blød bund?

Som udgangspunkt er det altid en god ide, at vælge hjemmesko til drenge, som kan tåle lidt af hvert. Drenge er ikke altid så opmærksomme på, om de er inde eller ude - eller rettere om de huskede at skifte sko, inden de gik ud. Derfor kan det være en fordel at vælge en sutsko med hård bund, som kan tåle grus og asfalt og er nemme at tørre over med en klud, hvis junior er smuttet en tur ud i hjemmeskoene.

Er du derimod helt sikker på at skoene kun skal bruges indendøre, eksempelvis i børnehaven eller lignende, så kan blødere hjemmesko være vejen frem. De er lidt mere "bamsede" og det bløde for absorberer mere af underlagets hårde stød.

Er du i tvivl om hvilke drenge hjemmesko du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilke hjemmesko til drengene du skal vælge, så er du meget velkommen til at tage fat i vores kunderservice for råd og vejledning. Et andet tip kan være at spørge pædagogerne i vuggestuen eller børnehaven, da de ofte har nogle modeller, som de har særlig god erfaring med. Du kan se hele vores udvalg af hjemmesko til børn her.