• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Artikel

Vinterstøvler til børn

Artikel Vinterstovler Børn

Vinterstøvler til børn findes i mange udgaver. Bliv klogere på de forskellige materialer og funktioner, så du ved, hvad du skal gå efter...

Støvler med tex-membran

Når du skal finde vinterstøvler til dit barn, er tex-støvler det bedste valg til kolde dage. Tex-støvler er støvler med en membran, der er både vandtæt og åndbar. Du har måske hørt om GORE-TEX og Sympatex, men der findes mange forskellige effektive tex-membraner på markedet. Membranerne består af et materiale med huller, der har en størrelse, der gør det muligt for vanddamp at trænge ud, men stort set umuligt for vand at trænge ind. Det betyder, at fugt ikke så let slipper ind i støvlen, og omvendt at damp fra varme fødder kan komme ud af støvlen. Det sidste er vigtigt, for svedige fødder kan hurtigt blive kolde. Husk at tjekke, om støvlerne har et godt varmt for.

Find støvler med tex-membran

Termostøvler

Hvis vejret er særligt sjappet, vådt og koldt, er termostøvler gode, da de er varme og 100% vandtætte. Dog kan man ikke nøjes med at købe termostøvler. De er nemme at stikke i og tage af, men sidder typisk løsere om foden. Derfor anbefaler vi, at børn har termostøvler på, når vejrudsigten byder på slud og sjap. De andre dage er tex-støvler eller skindstøvler med justerbar lukning det bedste valg.

Find termostøvler

Skindstøvler

Foretrækker du skindstøvler, findes der også mange lækre modeller af dem til børn – og nogle af dem har faktisk også tex-membran. Desuden er skind i sig selv åndbart, så dit barns fødder er sikret et behageligt indeklima i støvlen. Typisk kræver skind lidt mere vedligeholdelse i form af læderfedt og imprægnering. Lige som med tex-støvler er det en god idé at supplere skindstøvlerne med et par termostøvler til de ekstra våde dage.

Find skindstøvler

Se hvordan du vælger de rigtige vinterstøvler til dit barn i filmen herunder