• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Artikel

Termostøvler til slud og sjap

Artikel Termostøvlerv2

Den danske vinter byder på en bred pallette af vejrtyper, og det kræver forskelligt fodtøj. Når vejrguderne har besluttet sig for slud og sjap, er det eneste, der dur, termostøvler. De er nemlig både 100% vandtætte og varme – særligt hvis de har indlægssål med termoeffekt. Børnene er også glade for termostøvler. De er hurtige at komme i og tage af – og samtidigt er det rart for forældre, at de er nemme at rengøre.

Kort sagt

Termostøvler er det perfekte til børnefødder, når vejret byder på slud og sjap.

Termostøvler er ikke nok

Heldigvis er det ikke alle kolde dage, der byder på slud og sjap, og disse dage er det bedst med tex-støvler. De har justerbar lukning og er åndbare. Det betyder, at fugten ikke bliver fanget i støvlen og barnets fødder derfor bliver afkølet.

Materialer

Materialerne, støvlerne er lavet i, kan variere fra støvle til støvle. De kan for eksempel være lavet i PU og PVC. Den første er mere miljøvenlige alternativer til det miljøbelastende PVC-materiale.

Husk

Slud og sjap kan være sæbeglat at gå i. Tjek derfor altid, at termostøvlerne har mønster på sålerne, så dit barn står fast. Strømperne spiller også en vigtig rolle. De skal nemlig helst lede sveden væk fra foden, så fødderne ikke bliver våde og dermed kolde. Gå derfor efter strømper i ren, blød uld, strømper i kunststof eller en blanding af de to.

Læs om vedligeholdelse af termostøvler her.