• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Artikel

Skofus - Næsten som bare fødder

Skofus er et godt valg, når eventyrlystne børn skal udforske hemmelige stier, bygge huler og spise madpakker under åben himmel.

Vi udvikler Skofus børnesko med hjertet og arbejder hele tiden på at forbedre design og kvalitet, så dit barn har de allerbedste betingelser for et herligt udeliv.

Skofus fremstilles af gode og behagelige materialer, så skoene passer til det, de skal bruges til. Gummistøvler er vandtætte, støvler med texmembran er vandtætte eller vandafvisende og åndbare, og hjemmesko er varme og har skridsikker sål.

Skofus har i 30 år sikret børn mellem 0-6 år den optimale pasform, kvalitetsmaterialer og den bedste støtte til små, voksende fødder.

Skoringens personale er uddannet til at sikre dig, at du kommer hjem med den optimale sko til netop dit barn.

Skofus passer på små fødder.

Skofus er testet

Skofus sko og støvler testes med jævne mellemrum for ftalater, nikkelindhold og skadelige stoffer Intertek, som er en af de førende testinstitutioner i verden. Intertek tester også, hvor slidstærkt fodtøjet fra Skofus er, ved bl.a. at bøje og slide i det i timevis. Det er langt mere end selv den vildeste legeplads kan udsætte skoen for.

Skoene og støvlerne bliver naturligvis også testet af de rigtige eksperter, nemlig børn i børnehaver. Vi lytter til oplevelser og bedømmelser fra børnene selv og deres forældre.

Vi samler al den viden, vi kan om pasform, støtte og materialer og bruger den i vores konstante videreudvikling af Skofus. Dermed sikrer vi den populære Skofus kvalitet til dit barn.

Skulle du mod forventning have fået en anden oplevelse med Skofus, hører vi gerne fra dig. Kig forbi den nærmeste Skoringen.

Om Skofus sko

Åndbare materialer
Selv små børnefødder afgiver meget varme og fugt i løbet af en dag. Derfor sørger Skofus for, at fødderne i de fleste sko er omgivet af gode, åndbare materialer, så fugten slipper ud, og fødderne kan holde sig friske.

Fleksibel lukning
Der er ikke to fødder, der ens. Derfor skal skoenes lukning være så fleksibel som muligt. Den skal tilpasse sig dit barns fod, så den støtter uden at stramme. Både snørebånd og velcrolukning er gode løsninger. En lukning skal - ligesom remmene på sandaler - altid kunne reguleres helt efter føddernes størrelse.

Hælkappen holder foden fast
En fast og tætsluttende hælkappe på Skofus støtter dit barns fod, når det går eller løber. Og samtidig beskytter den også den sårbare akillessene.

Såler med godt fodfæste
Skofus såler er fleksible, så børnene har fri bevægelighed til leg.