• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Artikel

Hjemmesko-guide

Hjemmesko

Hjemmesko til børn

Når du køber hjemmesko til børn, skal du være opmærksom på følgende:

De små fødder bruger lang tid i sko og støvler, så når det er tid til at lege indenfor, er bare tæer og strømpesokker er altid bedst.

Bare tæer eller strømpesokker giver nemlig de bedste forudsætninger for, at fødderne kan bevæge sig frit og for at træne svangscenen stærk og sund. Så fødder har bedst af ikke at have ”sko” på, når man er indenfor.

Dog kan der sagtens være grunde til, at hjemmesko alligevel kan være en god løsning. Det kan være, det er fodkoldt, eller at dit barns institution har en regel om, at de små skal have hjemmesko på.

Når du køber hjemmesko til børn, skal du være opmærksom på følgende:

Stå godt fast

Uanset om du vælger strømper, skindtøfler eller hjemmesko, så tænk over, at barnet gerne skal stå godt fast på de glatte gulve og undgå at glide, når der bliver løbet og leget.

Hurtigt af og hurtigt på...

Også når det gælder hjemmesko, er det vigtigt med en justerbar lukning som fx velcro, som hjælper med at sikre, at de sidder godt på foden – og samtidig kan barnet hurtigt selv smutte i hjemmeskoene.

Meget kolde fødder eller kolde gulve?

Har dit barn brug for ekstra varme til fødderne, anbefaler vi hjemmesko i et uldmiks. Så bliver fødderne holdt varme samtidig med, at fugt fra fødderne absorberes.

Børnefødder vokser hurtigt...

Husk derfor løbende at tjekke op på, om hjemmeskoene stadig passer. Få hjælp til at måle dit barns fødder med vores størrelsesguide her.