• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Forlænget retur frem til d. 14. januar

Skoringens babypakke

Med en baby på vej, eller en som netop er kommet til verden, er det en spændende tid, du er inde i. Vi glæder os på dine vegne og har lavet en lækker babypakke med nyttige genstande, som du/I vil få brug for i den første tid.

Hvordan får jeg babypakken?

Godt du spørger 😉 Når du har udfyldt felterne, klikker du på "Bestil". Herefter modtager du en bekræftelse på mail. Når den valgte Skoringen-butik har lagt din babypakke til side, så modtager du en ny mail, som du blot skal vise, når du henter babypakken. Pakken skal afhentes inden for 14 dage.*

Bestil babypakken her

*Bemærk: Det er ikke muligt at ændre butik for afhentning, når bestillingen er gennemført. Hvis din lokale Skoringen-butik ikke vises på listen, så er det fordi babypakken er udsolgt hos dem.

Bløde strømper med mønster

Små bløde fødder har det bedst, når de har helt frit spil, men engang imellem må der strømper til. Derfor har vi lagt et par lækre, bløde strømper i pakken. Strømperne slutter godt om foden uden at stramme og har desuden ’mønster’ under foden for at minimere risikoen for at skride ud. Strømperne er lavet i 82 % bomuld, 16 % polyamid og 2 % elasthan – og er OEKO-TEX-certificerede.

Blød krammebold

En blød bold er et stykke legetøj, din baby kan få mange gode stunder ud af. Den træner dit barns motorik fra en tidlig alder og er let at få fat i med de små hænder. Når din baby bliver lidt større, er den perfekt til de første små boldlege. Bolden måler 10 cm i diameter og kan rengøres med en fugtig klud. Den er lavet i PU og polyester og indeholder ingen ftalater/blødgørere.

Sutteklud til de stille stunder

Mange babyer falder bedst til ro med en sutteklud. Det er trygt og afslappende at have noget blødt at pille og putte sig ved. Derfor har vi også lagt sådan en i pakken. Suttekluden er en dejlig blød udgave af den lille hund, Skofus, lavet i 100 % polyester og vaskbar ved 30 grader. Det sidste er vigtigt, da den sikkert skal mange våde kys igennem.

Skindfutter i 1 års fødselsdagsgave

Den første fødselsdag er noget helt særligt, og derfor har vi også en lille gave til dit barn, når det fylder 1 år: Et par lækre skindfutter. De giver de små fødder de bedste betingelser for at øve den svære nye gå-disciplin og er dejligt bløde at have på. Hold øje med din mailindbakke, når tiden nærmer sig. Her får du alt, du skal bruge, for at du kan hente skindfutterne i din butik.

Gode råd om små fødder

Med pakken følger også en folder med viden om, hvordan du passer bedst muligt på dit barns fødder: Hvornår du skal købe de første sko, hvad de første sko skal kunne, om skostørrelser og voksetillæg mm. Det er nemlig ikke så let endda, det der med de børnesko.