• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Skoringens babypakke

Artikel Babypakke

Med en baby på vej, eller en som netop er kommet til verden, er det en spændende tid, du er inde i. Vi glæder os på dine vegne og har lavet en lækker babypakke med nyttige genstande, som du/I vil få brug for i den første tid.

Babypakken er desværre udsolgt

Vi sætter stor pris på den store interesse, der er for babypakken. Interessen har været så overvældende, at den er udsolgt.

Bløde strømper med mønster

baby-pakke-strømperSmå bløde fødder har det bedst, når de har helt frit spil, men engang imellem må der strømper til. Derfor har vi lagt et par lækre, bløde strømper i pakken. Strømperne slutter godt om foden uden at stramme og har desuden ’mønster’ under foden for at minimere risikoen for at skride ud. Strømperne er lavet i 82 % bomuld, 16 % polyamid og 2 % elasthan – og er OEKO-TEX-certificerede.

Blød krammebold

bold babypakkeEn blød bold er et stykke legetøj, din baby kan få mange gode stunder ud af. Den træner dit barns motorik fra en tidlig alder og er let at få fat i med de små hænder. Når din baby bliver lidt større, er den perfekt til de første små boldlege. Bolden måler 10 cm i diameter og kan rengøres med en fugtig klud. Den er lavet i PU og polyester og indeholder ingen ftalater/blødgørere.

Sutteklud til de stille stunder

nusseklud babypakkeMange babyer falder bedst til ro med en sutteklud. Det er trygt og afslappende at have noget blødt at pille og putte sig ved. Derfor har vi også lagt sådan en i pakken. Suttekluden er en dejlig blød udgave af den lille hund, Skofus, lavet i 100 % polyester og vaskbar ved 30 grader. Det sidste er vigtigt, da den sikkert skal mange våde kys igennem.

Vouchers

voucherDu undrer dig måske over, hvorfor en babypakke fra Skoringen ikke indeholder et par sko. Forklaringen er simpel – vi passer blot på de små, bløde fødder.

Det er nemlig først, når dit barn kan gå et par skridt, at det er tid til det første par sko. Til den tid kan du glæde dig til at modtage en voucher på 20 % på udvalgte af vores lækre futter. Derudover forærer vi dig også en voucher på 20 % til dit barns første fødselsdag, som du kan bruge på et par sko fra Skofus.

Du modtager begge vouchers i en mail fra os, som kan bruges online eller i en af vores butikker. Men indtil da er det bare om at nyde den lille ny og de små bløde babyfødder.

Gode råd om små fødder

gode råd babypakkeMed pakken følger også en folder med viden om, hvordan du passer bedst muligt på dit barns fødder: Hvornår du skal købe de første sko, hvad de første sko skal kunne, om skostørrelser og voksetillæg mm. Det er nemlig ikke så let endda, det der med de børnesko.