• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Børn Badesko

Hop i flotte badesko til børn

Opdag et dejligt udvalg af smarte badesko til børn i flotte farver hos Skoringen, der er nemme at slippe i. Til de helt små børn og babyer, kan badesko være en god makker på de små fødder og holde varmt sand og skarpe kanter på afstand. Ha’ en dejlig og sikker dag i solens stråler.

Beskyt fødderne med badesko til babyer og børn

Med badesko til børn kan dine kære unger nemmere lege løs ved pool eller på strand, uanset om det er i vandkanten eller i sandet. Til forskel fra badesandaler til børn, er badesko skabt til at sidde godt fast på fødderne, så du kan bade i vandet med dine børn uden at miste skoene. Der er flere gode grunde til at vælge praktiske badesko til børn hos Skoringen:

  • Beskytter de små fødder mod glat underlag
  • Undgå direkte kontakt med skarpe genstande på stranden
  • Få badesko i holdbare og komfortable materialer

Badesko til børn er både ideelt fodtøj til strandturen og turen i svømmehallen med småbørn og babyer. Som strandsko kan du blandt andet beskytte de små fusser mod skarpe sten, muslinger med mere - både i sandet og i vandet. I svømmehallen, hvor gulvet nemt kan blive glat, kan gummisåler på badeskoene hjælpe med at stå bedre fast på fliserne.

Vores badesko til babyer og børn har en smart træksnip på hælene af skoene. På den måde kan du nemt og hurtigt få badeskoene på dit barns fødder, så I straks kan lege i vandet. Med net på skoene kommer der stadig rigeligt med luft til fødderne, så de kan blive kølet af i varmen. Sammen med skridsikre gummisåler er det færdige resultat både lette og solide badesko med høj fleksibilitet.

Se desuden vores størrelsesguide til baby- og børnesko og find hjælp til at vælge den rigtige størrelse.

Bredt udvalg af badesko og sandaler til hele familien

Hos Skoringen vover vi at betragte os selv som lidt af nogle eksperter når det kommer til børnesko. Derfor har vi et kæmpe sortiment af børnesko. Vi har for eksempel også flere badesandaler til børn for fodtøj, der bare bliver brugt på turen hen til vandkanten. Mangler du desuden et nyt par til dig selv? Vi har naturligvis også badesko til voksne. Du kan se vores sortiment af badesandaler til henholdsvis mænd og kvinder her.

Gør en god handel på nye sko hos Skoringen Vi har oftest flere fantastiske tilbud på sko til hele familien. Hos os kan du spare en hel del på populære mærker som adidas, ECCO og Skechers. Se for eksempel vores tilbud på sko til børnene og hold øje med de seneste muligheder for at få nyt fodtøj til en stærk pris.

Køb badesko til børn online eller hos din nærmeste Skoringen

Bestil dine badesko til babyer og børn online hos Skoringen og få gratis fragt og fri returnering. Dette er naturligvis uanset hvor meget eller lidt du køber for. Hos os får du desuden hurtig og fleksibel levering, så du og dine børn hurtigst muligt kan få glæde af nye badesko. Vi har 14 dages returret. Du kan se alt om levering her.

Har du brug for hjælp til din bestilling eller brænder du inde med mindre og større spørgsmål? Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på e-mail, hvor vores kundeservice står klar til at hjælpe dig.

Foretrækker du mere at prøve badeskoene først og se om det er noget for dit barn, er du også altid velkommen i vores butikker. Du kan finde din lokale Skoringen butik her. Du kan desuden prøve vores smarte Click & Collect løsning. Bestil nemt online og afhent dine varer efter bare én time i en af vores Skoringen butikker.

Find de helt rigtige par badesko til babyer og børn online hos Skoringen.