• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
201 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 201 produkter

Komfortable og flotte sko fra Skechers go

Mangler du et solidt, holdbart og lækkert sæt sko? Og skal skoen bruges i forskellige anledninger? Det kan være, at du søger et par sko, som du kan bruge i hverdagen, men også benytte når du skal til en lidt mere eksklusiv fest? Måske har du noget helt andet i tankerne, og det kan være, at skoen skal bruges til arbejdspladsen, hvor du ofte udsætter dine fødder for hårde vilkår?

Med et sæt sko fra Skechers go kan du altid vide dig sikker på, at komforten er i fuldkommen top. Der bliver ikke gået på kompromis med følelsen, som de mener, at du skal have, når du bærer skoen. Men hvem er Skechers egentligt tænker du?

Skechers er et Nordamerikansk stiftet firma, som holder til i Californien. Tilbage i 1992 blev virksomheden stiftet og er i dag den tredje største leverandør, når det kommer til atletisk fodtøj i USA. Stifteren Robert Greenberg ønskede at skabe sko, der kunne bruges til atleten og det helt almindelige menneske.

Fra dengang og til nu har det udviklet sig med enorm hast, og der er nu fuld fokus på både det atletiske og afslappende fodtøj, samt sko der kan være med til at effektivisere din generelle sportslige præstation. Disse kaldes performance sko. Skechers go sko >kan anskaffes til både herrer, damer og børn, hvilket gør, at du kan handle sko ind til hele familien.

For at målrette din shopping og gøre den mere nem og bekvem, så kan du udnytte Skoringens funktioner på vores hjemmeside såsom filtrering og søgning. Det gør, at du hurtigt og effektivt finder de nødvendige Skechers sko for dig og dine nærmeste.

Hvilke skotyper kan du så få med Skechers go fodtøj?

Der findes mange forskellige skotyper hos Skechers. Det er dog bemærkelsesværdigt at fremhæve deres Skechers go type, da de målrettet bliver produceret til diverse sportslige aktiviteter. Se mere om de specifikke typer her:

 • Skechers go walk: Et sæt Skechers go walk er fodtøj, der understøtter dig, som gerne vil gå lange ture. De forskellige sko som sneakers, støvler og sandaler gør din gåtur til en behagelig og bekvem oplevelse.
 • Skechers go run: Et sæt Skechers go run er fodtøj, der hjælper dig igennem din løbetur. Løbeskoen kan bruges af både mænd, kvinder og børn. Du behøver heller ikke være rutineret løber for at kunne benytte fodtøjet.

De kommer i mange forskellige afskygninger, men når de er produceret med fokus på at hjælpe dig målrettet på dine gåture eller løbeture, så er det grundet, at funktionaliteten er i højsædet. Det positive er, at du ligeledes her kan finde sko, der æstetisk har mange varierende udtryk. Der skulle derfor gerne være en til din smag ligeså.

Ønsker du at tjekke Skoringens andre mærker ud, når det kommer til komfortable og flotte sneakers, så kan du med fordel besøge vores SNEAX afdeling. Her finder du et sneakersunivers, som man falder i svime over, hvis man er entusiast og fanatiker indenfor den oftest farverige verden.

Skechers go med fokus på funktionalitet, kvalitet og æstetik

De mange forskellige funktionelle aspekter i Skechers go sko spiller også en altafgørende rolle for, at skoen bliver betragtet som velfungerende og holdbare. Det er egenskaberne, der får skoen til at være rig på komfort. Funktionerne går blandt andet ud på:

 • En perfekt pasform der tilpasser sig dine individuelle formede fødder
 • Stødabsoberende så du for en god fornemmelse i fødderne, når du bevæger dig
 • En ydersål der formår at stabilisere og støtte din fod optimalt
 • Fleksible og duktile materialer som giver høj bevægelighed og hurtig reaktionsevne
 • Den lette vægt minimere den tunge følelse, når du løfter på fødderne

Alt dette går op i en højere enhed med et designmæssigt udtryk, som Skechers har stort fokus på. Det vil sige, at deres ikoniske og klassiske S logo pryder deres sko sammen med utallige af detaljer. Når du shopper hos os, så kan du sortere ud fra forskellige æstetiske og funktionelle parametre såsom:

 • Modeller
 • Materialer
 • Størrelser
 • Pris
 • Farver
 • Former
 • Køn

Når du så finder det par sko, som du er forelsket i, og ender med at blive glad for, så er det enormt vigtigt at værne ekstra godt om selve skoen, ligesom at skoen passer ekstra godt på din fod. Det fortjener de med garanti.

Her kan du bruge vores tilbehør til både herrer, damer og børn for at opnå en tilfredsstillende effekt. Hos Skoringen kan du nemlig købe rengøring og hygiejne produkter, som hjælper dig i den rigtige retning, og skulle du være mere til miljøvenlig skopleje, så har vi også dette.