• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Mærker
Rieker sandaler
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  107 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 24 ud af 107 produkter

  Rieker sandaler – Når kvalitet er vigtigt

  Sandaler fra Rieker fås i utallige design – alle med utrolig god komfort. Det har været det vigtigste for Rieker at producere sko, der både er utrolig behagelige at have på en hel dag, hvor du både sidder, står og går. Derfor vil du opleve at dine Rieker sandaler er yderst fleksible og behagelige.

  Hos Rieker går de desuden op i altid at følge med i moden og producere stilrene sandaler. Det betyder, at Riekers sandaler fra 2019 følger tidens trends. Når du køber en Rieker sandal får du altså ikke blot høj kvalitet og komfort, men også et lækkert design.

  Et traditionsrigt mærke med kvaliteten i orden

  Rieker er et familieejet mærke, der har eksisteret i mere end 100 år. Det blev skabt i Tyskland i 1874 og har lige siden været kendt for sin høje kvalitet og overkommelige priser. Riekers mission er at skabe behagelige sko, der også er flotte at se på – og deres sandaler er ingen undtagelse.

  Sandaler fra Rieker fås i mange forskellige variationer, så der findes noget for enhver smag. Rieker sætter desuden en ære i at producere sandaler til enhver situationer. Uanset om du skal ud at vandre i varmen eller til sommerfest, findes der et par Rieker sandaler til dig!

  Riekers sandaler har ofte et tidløst design, så de er moderne i mange år. Købte du f.eks. et par Rieker sandaler i 2018, er de altså ikke gået af mode i 2019. Derudover betyder den høje kvalitet, at du kan bruge dine Rieker sandaler i mange år.

  Hvorfor skal du vælge et par sandaler fra Rieker?

  Hos Skoringen har vi et stort udvalg af forskellige Rieker sandaler til dig, der:

  • Gerne vil have luft til fødderne og slippe for svedige tæer i sommervarmen
  • Ønsker dig et par stilfulde sandaler, så du kan se moderigtig ud i alt slags tøj
  • Vil have sandaler, hvor kvaliteten er i højsædet, uden at det koster for meget
  • Har brug for et flot par sandaler, der kan holde til at blive brugt mange gange

  Vælg de rigtige sandaler til enhver situation

  Sandaler er en vigtig tilføjelse til sommergarderoben. Når det begynder at blive varmt, vil det nemlig være ubehageligt at gå rundt i kondisko eller støvler. Uden sandaler vil du døje med svedige tæer, og det vil være ubehageligt at gå rundt, samtidig med at du kan få vabler eller andre gener.

  Når du skal til sommerfester og grillaftener, er sandaler desuden en flot tilføjelse til ethvert outfit. Rieker laver sandaler i mange forskellige variationer, og der findes derfor en sandal til enhver situation.

  Det store udvalg kan dog også gøre det vanskeligt at vælge. Hos Skoringen kan du nemlig både finde Reiker sandaler til lange vandreture, til stranden og til grillfesten. Der er derfor nogle ting, du bør overveje, inden du bestiller dine nye Rieker sandaler:

  • Model: Det er vigtigt at vælge en model, der passer til dine behov. Planlægger du f.eks. at gå lange ture på stranden, vil en elegant model med smalle remme og/eller en høj hæl ikke passe. I stedet for bør du overveje en mere robust outdoor sandal. Den elegante model er til gengæld perfekt til særlige arrangementer og fester.
  • Med eller uden hæl: Bare fordi du går i sandal, behøver det ikke betyde, at du ikke også kan gå med hæl. Rieker laver nemlig mange flotte sandaler med hæl. Der findes både spidse hæle og kilehæle. Sandaler med hæl er perfekte, når du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv og dit outfit.
  • Åben eller lukket: Du kan både vælge modeller med og uden bagkappe. Den lukkede sandal er ideel, hvis du går meget. Den sidder nemlig mere fast på foden, hvilket kan være behageligt, hvis du er på fødderne i lang tid. Mangler du derimod sandaler, du kan tage af og på i en fart, bør du vælge en åben sandal.

  Vælg den Rieker sandal, der passer bedst til dine behov. Du kan også vælge at købe flere par. Køb f.eks. et par vandresandaler til gåture i naturen og et par mere elegante sandaler til særlige begivenheder.

  Moderigtige sandaler til sommerfesterne

  Om sommeren er der ofte mange fester og særlige begivenheder. I sådanne tilfælde er det rart at have et par flotte sandaler. Det kan nemlig blive en lang aften, hvis du skal gå rundt med varme fødder i et par kondisko. Rieker har heldigvis mange elegante sandaler, der vil passe perfekt til ethvert festoutfit.

  Til kvinder laver de mange stilfulde og moderigtige sandaler i forskellige farver og variationer, som vil fuldende dit outfit. Er du vild med at vise dine lægge frem med en flot hæl? Så vælg et par Rieker sandaler med hæl.

  Til mænd laver Rieker også stilrene sandaler, der passer til særlige lejligheder. Vælg f.eks. en simpel herresandal i sort læder. De vil passe perfekt til ethvert sommeroutfit, og du vil føle dig stilrigtig og selvsikker.

  Sandaler til vandreture langs stranden

  Rieker laver ikke kun sandaler til fester og særlige lejligheder. De laver også mange behagelige sandaler, som er perfekte til lange gåture. Vælg et par flade, lukkede sandaler med god støtte.

  Hos Rieker lægger de en ære i at lave behagelige sko. Vælger du et par sandaler fra Rieker, vil du altså være helt klar på at tage på eventyr i sommervarmen.

  Disse sandaler er desuden ideelle, hvis du skal besøge byer sydpå, som Rom, Barcelona, Athen og lignende. Her vil du ofte gå lange distancer, men med de rigtige Rieker sandaler mindsker du risikoen for ømhed og vabler.

  Find sandaler til damer og herre til den bedste pris

  Hos Skoringen kan du finde et stort udvalg af Rieker sandaler i både herre- og dame-modeller. Derudover vil du få dine sandaler til en god pris.

  Bestil dine Rieker sandaler allerede i dag. Vi leverer direkte hjem til dig! Derudover får du selvfølgelig gratis returnering og ombytning i alle vores 120 Skoringen-butikker.

  Se alle de gode tilbud, og find dine nye Rieker sandaler hos Skoringen allerede i dag!