Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

Få lækkert italiensk design med Relaxshoe

Hvis du er på udkig efter lækre sandaler i et smart, italiensk design så er Relaxshoe det rette brand for dig. Du vil uden tvivl komme til at elske den høje kvalitet i alt slags fodtøj fra Relaxshoe, og du får altid blødt læder, en perfekt pasform og en trendy, italiensk stil, hvis du vælger Relaxshoe.

De små detaljer er vigtige for dette brand og kombineret med et moderne, moderigtigt udtryk, så er Relaxshoe garanteret lige noget for dig. Udover den italienske stil får du tilmed et fodtøj, som er yderst behageligt, og dine fødder vil takke dig.

Historien bag Relaxshoe

Relaxshoe er et dansk brand, der bygger på mere end 40 års erfaring i komfort og kvalitet. Alt fodtøj fra Relaxshoe bliver designet i Italien i blødt læder, hvor der er stor fokus på føddernes anatomi. Derudover er alle typer af fodtøj fra Relaxshoe designet til at være åndbare, holdbare og fleksible. Fodtøj skal nemlig både behage foden og øjet.

For at opnå den optimale komfort har Relaxshoe forsket og studeret former, tilpasning og diverse materialer, så alt fodtøj giver dig den højeste grad af komfort. Relaxshoe arbejder konstant på at forbedre komforten hvert år. Brandet gør brug af stødabsorberende såler under hele bunden, så du får fodtøj, som du kan gå i hele dagen, og som er meget lette.

Når du køber sandaler fra Relaxshoe føler du dig derfor bedre tilpas, og du slapper automatisk mere af. Det passer nemlig med Relaxshoes motto som er - Relax Your Life With Relaxshoe. Derfor er du altid sikker på at få lette, bløde og behagelige sandaler med dette danske brand.

Find Relaxshoe hos Skoringen

Hos Skoringen gør vi det nemt for dig at finde de rette Relaxshoe sandaler for dig, så du får mest muligt ud af din shoppingoplevelse. Her på siden benytter du blot vores søge- og filtreringsfunktioner. Du kan filtrere din søgning efter disse variabler:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Pris

Dermed kan du let finde frem til de sandaler fra Relaxshoe, som du bedst kan lide og som opfylder dine ønsker og behov.

Der er mange gode grunde til at vælge sandaler fra Relaxshoe. Eksempelvis bliver alt fodtøj fra brandet produceret i Europa, og kvalificerede skomagere gennemgår hele arbejdsprocessen - det gælder lige fra indkøb af materialer til udstikningen, syningen og samlingen af fodtøjet.

Det er kun materialer af den bedste kvalitet, der bliver brugt i produktionen af Relaxshoe, og denne produktion bliver overvåget nøje, så du er sikker på at få kvalitetsfodtøj. Alle råmaterialer er omhyggeligt udvalgte, og deres håndplukkede læder matcher EC standarder, der er en del af den Europæiske Kommission. Med relaxshoe får du altid naturlig garvet læder.

Sådan vedligeholder du dine sandaler fra Relaxshoe

Der kan være mange forskellige holdninger til, hvordan man behandler sine sandaler, men det er altid en god idé at give dem den rette opmærksomhed, når det gælder vedligeholdelsen af dem. Og det behøver ikke engang at være svært at vedligeholde dine sandaler fra Relaxshoes.

Typisk bliver sandalerne brugt i varmt vejr, hvor solen kan sætte sit aftryk på de materialer, som sandalerne er lavet af. Derfor er det smart at forebygge dette med den rigtige slags tilbehør. Du kan eksempelvis se Skoringens udvalg af produkter til rengøring og hygiejne, så dine sandaler forbliver rene og præsentable. Du kan se vores produkter til rengøring og hygiejne her. Således er sandalerne altid en smart del af dit samlede outfit.

Køb Relaxshoe hos Skoringen

Lyder et par sandaler fra Relaxshoe lige som noget for dig, så har du mulighed for at bestille dine favoritter direkte hjem til dig via vores webshop. Du kan altid forvente en hurtig og effektiv levering i løbet af 1-3 hverdage - vi ved nemlig, at du glæder dig til at tage dine nye sandaler i brug.

Hvis du foretrækker at se og prøve sandalerne, før du køber dem, kan du komme og besøge os i en af Skoringens mange butikker. Her ser du en oversigt over alle vores butikker. Vi står klar til at hjælpe dig i din lokale Skoringen-butik og svare på dine spørgsmål. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og vi håber, at du bliver glad for dine nye sandaler fra Relaxshoe.