0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter efter:
Du har set 2 ud af 2 produkter

Herover kan du se vores udvalg af sko fra den norske skoproducent Klaveness. Klaveness er kendt for deres klassiske sorte design, som giver enhevr dame en sko, som passer til de fleste styles. Se udvalget af skoene herunder med det samme, og få glæde af dine Klaveness sko snarrest muligt, eller læs mere om dette fantastiske mærke herover.

Klaveness historie startede i Norge helt tilbage i 1957. Dette var en ellers svær tid for de norske virksomheder generelt, og der blev derfor hurtigt lagt mærke til Dagfinn Klaveness mærke, der mod alle odds klarede sig fremragende. Mens de fleste skoproducenter måtte lukke ned, bragede han derudaf. Efter at han i de kommende år erobrede Sverige og til dels Danmark, åbnede han i 1968 sin egen fabrik i Portugal. Dette hjalp hurtigt på en mere effektiv og forbedret produktion, hvilket i sidste ende betød endnu bedre og billigere Klaveness sko for kunderne. Det var noget folk over hele verden kunne lide, og i 2002 åbnede de også et hovedkvarter i England.

Hvad er Klaveness sko

Der er mange grunde til at Klaveness sko er blevet så populære. For det første for du med en Klaveness sko enorm høj komfort. De har en utrolig kritisk tilgang til deres egne designs, og forsøger hele tiden at forbedre komforten på nye og innovative måder. Derudover er deres designs bare gennemført perfekte. Det estetiske blik er i højsædet, og du får med en Klaveness sko en stilistisk sko, som du kan bruge de næste mange år. Alt dette gøres uden at gå på kompromis med det allervigtigste, nemlig prisen. Man får med Klaveness sko utrolig meget for pengene, så se bare det store udvalg herover igennem med det samme, og find dit næste par Klaveness sko i dag.