• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
251 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 251 produkter

Fleksible og praktiske Ecco Biom Hike sko

Er du kæmpe vandre entusiast? Og tager du ofte på ferie for at vandre flere hundrede kilometer rundt i forskellige typer landskaber? Kunne du ikke forestille dig et liv uden de vanlige vandreture, som byder på vild natur, varierende vejrtyper og uforudsete oplevelser? Er du rutineret eller helt grøn på området, og leder du derfor efter et nyt sæt vandresko?

Ved du, at fodtøjet har stor betydning for, hvordan du oplever vandreturen? Det går for eksempel ikke, at ens fødder er generet hele turen rundt, da det dermed vil foresage ubehag og uro. Du vil næppe være i stand til at abstrahere fra smerterne i fødderne, hvis den første vabel eller gene allerede har vist sit grimme ansigt på begyndelsen af vandreturen.

Med de fleksible Ecco Biom Hike sko giver du dine fødder de bedste forudsætninger for at overleve de hårde og udmattende terræntyper, som du sommetider kan støde på. Det er altså en sko, der er designet og produceret til dig, som har et aktivt udsæt i hverdagen.

En Ecco Biom Hike sko er en “bio-optimeret” version af den vandrestøvle, som du ellers kender den. Ecco har altså taget den klassiske støvle og optimeret den på forskellige områder. Den er fyldt med den nyeste teknologi, og erfaringen hos Ecco spiller en stor rolle i denne type sko. De har nemlig taget noget af teknologien fra deres Ecco Biom løbesko med over i vandrestøvlen.

Hvilke funktioner har et Ecco Biom Hike skosæt?

Når man snakker om Ecco Biom Hike skosæt, så kommer man bestemt ikke uden om de funktioner, som gør det til et ultimativt sæt vandresko. Når et sæt sko skal vandres i eller bruges i andre udfordende, aktive og belastende situationer, så er det væsentligt at skoteknologien er på plads. Det er nemlig den, der sørger for, at du får en god oplevelse, når du har dem på.

Når man kalder denne sko for en avanceret version, hvis man sammenligner med den klassiske vandrestøvle, så er det ikke for sjov. Du kan læse mere om de præcise egenskaber, som vandrestøvlen indeholder:

  • Ecco Natural Motion-teknologien (som kommer fra Ecco’s Biom løbesko) skaber høj fleksibilitet og tæt kontakt med terrænet, hvilket skaber en bedre og øget kontrol (lavprofil-konstruktion), når du betræder de forskellige typer terræn. Fleksibiliteten tillader dine egne fodmuskler at skabe øget komfort, når du går med skoen.
  • Udtagelig indersål
  • Forformet fodseng
  • Anatomisk 3D skumpolstring
  • Høj pløs
  • Polstret skafte kant på skoen
  • Låseøjer i forhold til snøring af støvlerne
  • Gore-tex membranerne gør det muligt at forsikre dine fødder en optimal vandtæthed og åndbarhed

Der er ingen tvivl om, at du med de mange forskellige teknologier får en sko, der går op i en højere enhed. Den lever op til det, som den skal udrette for dig. Ikke nok med det så fås den også i et eksklusivt og naturligt look, så den passer til dit foretrukne outfit.

Hvornår er det smart at bruge Ecco Biom Hike sko?

Det er naturligvis oplagt at benytte dig af Ecco Biom Hike sko, når du skal foretage dig aktive handlinger i kuperet og udfordrende terræn. Det giver en optimal beskyttelse for fødderne, så de kan holde belastningerne ud i længere tid. Ligeledes er det muligt at benytte dem i det lidt køligere vejr, da de nemlig fungerer godt som vandafvisende fodtøj.

Det kan sommetider være en kamp og udfordring at finde støvler, som oprigtigt kan holde både kulde og vand ude samtidig med, at du kan få en følelse af den rette og tilpasse åndbarhed for fødderne. Og når du så har fundet denne type sko, så kan du ikke undvære den.

Derfor er det især vigtigt at huske at pleje dine sko, da de også er udsat for hårde, udfordrende og utaknemmelige vilkår. Du kan komme godt på vej ved at benytte dig af Skoringens rengøring og hygiejne produkter til både dame-, herre- og børnesko, så skoen holder længst muligt.

Du kan også hos Skoringen købe Ecco Biom Lite Infants så dine børn kan løbe rundt med de bedste sko som beskyttelse til de små fødder, der oftest kan komme på overarbejde med de tilsvarende energiske sind. Som dame har du rig mulighed for at finde sneakers i forskellige stilarter hos Ecco, som du kan matche med dit foretrukne outfit. Ligeledes kan herrerne finde Ecco fodtøj til arbejdspladsen med et fantastisk læderudtryk.

Alt i alt har du altså stor mulighed for at få overstået fodtøj shopping til hele familien på en gang hos Skoringen ved at købe Ecco fodtøj. Dig og dine fødder vil ikke blive kede af dette fantastiske køb.