• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
21 produkter
Sorter efter:
Du har set 21 ud af 21 produkter

Adidas campus sko

Var du ung i 80’erne, og har du derfor et helt specielt forhold til Adidas originals campus? Så er det uden tvivl en helt berettiget og oprigtig følelse, du brænder inde med. Denne type sko havde nemlig dens første leveår i 80’ernes årti.

Minder skoene dig om de gode gamle dage? Og har de været med dig på utallige gode, sjove og underholdende ture rundt i verden? Eller har de beskyttet dine fødder på basketbanen eller de ugentlige ture til din foretrukne fritidsaktivitet? Det kan også være, at du føler dig tilpas og har oplevet optimal beskyttelse af fødderne på længere gåture med disse sko på?

Du har måske slidt dine gamle versioner op, men kan ikke forestille dig at give op på skoene helt endnu? Så kan du hos os finde dit nye par, så du ikke skal undvære den komfortable, behagelige og rare oplevelse, som man får med et par sko fra Adidas campus serien. Populariteten og positiviteten omkring disse sneakers har netop kun vokset med årene.

Det er derfor ikke en umiddelbar udfordring at falde for sko, der er associeret med begreber såsom ikonisk, klassisk og retro. Adidas originals campus serie har skabt, hvad der blev et helt stort gennembrud i 80’erne. Men ikke desto mindre holder skoene stadig på deres moderne og tidsløse udtryk.

Adidas originals campus skoen er ikke den eneste serie, hvor Adidas har skabt kæmpe ikoniske klassikere til både sports- og hverdagsbrug. Uanset om du bruger dem til fine, elegante og højtidelige anledninger eller til fodboldbanen, arbejdet og haven, så kan du finde et par, der passer til dine personlige gøremål.

Hos os kan du finde vores store og brede sortiment af sneakers. Der findes naturligvis sko til hele familien. Det er for eksempel helt tilpassende med et par shorts til herrene sammen med et par smarte og lækre sneakers, hvor det for damerne sagtens kan kombineres med en luftig og rar sommerkjole. Børnene kan også sætte en flot nederdel sammen med de robuste og løbevenlige sneakers.

Hvilke egenskaber har Adidas campus skosættet?

Skoene er først og fremmest genkendelige, ikoniske og unikke set ud fra æstetisk udgangpsunkt. Det er ikke svært at forelske sig i disse simple, enkelte og unikke sneakers, der kan bruges til mange variende anledninger. Du kender især skosættet fra Adidas originals campus ved dens trefoil på hælkappen, det karakteristiske ruskind og de ikoniske hvide 3-stripper.

Der er hverken for lidt af det gode eller for meget af det gode. Skoens visuelle udtryk og look er velafbalanceret, tilpas og smart. Det giver dig mulighed for at style dine sko med mange forskellige tøj kombinationer. Det er altså et nemt og bekvemt valg for dig at benytte Adidas campus sko, når det kommer til at fuldende dit outfit.

Ydermere indeholder skoene egenskaber, der er forenelige med begreber såsom komfortable, behagelige og rare, når det kommer til det praktiske udgangspunkt. Der er tænkt på en standhaftig, robust og tyk skosål, der beskytter dine fødder for alle slags underlag. Skosålen indeholder materialer, samt Bounce-indlæg der gør det behageligt at bruge skoene hele dagen igennem. Der er god plads og pløsen giver god rum til din fod.

Det betyder, at der er tænkt på det tekniske aspekt, når det kommer til at skabe et praktisk sæt sko, samtidig med at det er kombineret med en alsidig æstetik, som rammer bredt og mange. Skoene er derfor både funktionelle, kvalitetssikre og holdbare.

Hvis du er stor, engageret og entusiastisk sneakerfan, så må dit næste køb være Adidas campus skoene i din yndlingsfarve. Du kan se hele vores SNEAX varesortiment, hvis du ønsker at surfe i et spændende, betagende og farverigt sneakersunivers.

Hvor stor er farvepaletten, når det kommer til Adidas campus sko?

Farvepaletten på denne type sko har ingen ende, og du kan finde lige det par med den farve, der er din yndlings. Du har mulighed for at vælge de afdæmpede sko med farver såsom sort, hvid, grå og brun. Skoene i grå findes ydermere i flere nuancer, så du har mulighed for at vælge det par, der passer helt præcist til dit behov og ønske.

Er du dog mere til det spraglede og vilde look, så kan du finde Adidas campus sko med farver såsom gul, blå og grøn. Der er ingen begrænsninger, og i dette tilfælde sætter kun din egen fantasi grænser.

De mange forskellige farvevalg gør det ligeledes muligt at anskaffe sko, som passer til specifikke outfits fra dit eget klædeskab. Det er nemlig ganske oplagt at eje flere end et par af de uundværlige og lækre Adidas original campus sko.