Spørgsmål og svar

Hvis du har et spørgsmål, kan du måske finde svaret nedenfor i de spørgsmål, vi ofte får stillet. Ellers kan du stille dit spørgsmål og få svar på mail.

Jeg søger et bestemt skomærke
Skoringen fører en lang række mærker, som kun forhandles i Skoringen, men derudover kan du vælge mellem mange andre kendte mærker. Se alle vores på forsiden.

Klik ind på enten "Dame", "Herre" eller "Børn". Her kan du søge direkte på skotype, skomærke, størrelse og farver. Ved at klikke på den ønskede model og størrelse kan du se en oversigt over, hvilke butikker der fra morgenen havde skoen på lager.

Ud over de sko, du ser på Skoringens hjemmeside, har Skoringens butikker et sortiment af mærkevarer, som den enkelte butik vælger.

Andre Skoringen butikker kan også have købt skoen hjem - uden det er registreret i vores system.

Yder Skoringen sponsorstøtte?
Som udgangspunkt sponsorerer Skoringen ikke fra centralt hold, men du er naturligvis velkommen til at henvende dig i din lokale Skoringen butik, hvis du i forbindelse med en lokalaktivitet mangler sponsorstøtte.

Kan jeg få tilsendt sko?
Skoringens butikker sender som regel ikke sko til kunder. Hvis du bor i f.eks. udlandet og har set et par sko, som du gerne vil have, er du velkommen til at kontakte en af Skoringens butikker og høre om de kan hjælpe dig.

Desuden kan du bestille sko og støvletter direkte i Skoringens webshop.

Den sko, jeg vil have, er udsolgt - findes den i en anden Skoringen-butik?
Det er selvfølgelig altid ærgerligt ikke at få de sko, som du bare må have. Klik ind på enten "Dame", "Herre" eller "Børn", hvor du kan se, hvilke sko og skostørrelser de forskellige butikker har bestilt hjem.

Klik på ikonet for skostørrelser, og klik herefter igen, så får du en oversigt over de butikker, der har bestilt skoen. Vi kan desværre ikke garantere, at model og størrelse ikke er udsolgt. Kan du ikke finde skoen, du leder efter her, skyldes det sikkert, at butikken selv har købt skoen hjem direkte fra en mærkevareleverandør. Andre Skoringen butikker kan også have købt skoen hjem, uden det er registreret i vores system. Det letteste vil da være at ringe direkte til nogle af de andre Skoringen butikker.

Jeg leder efter en bestemt sko
Du har set et par skønne sko til dig selv, din ægtefælle, barn eller ven og vil nu gerne vide, om den forhandles i Skoringen.

Klik ind på enten "Dame", "Herre" eller "Børn". Her kan du søge direkte på skostørrelser, forskellige skomærker og -typer. Du kan også se en oversigt over hvilke butikker, der har bestilt hvilke sko hjem. Vi kan dog ikke garantere, at model og størrelse ikke er udsolgt.

Kan du ikke finde skoen, du leder efter, skyldes det sikkert, at butikken selv har købt skoen hjem direkte fra en mærkevareleverandør. Andre Skoringen butikker kan også have købt skoen hjem, uden det er registreret i vores system. Det letteste vil da være at ringe direkte til nogle af de andre Skoringen butikker.

Hvordan bortskaffer jeg sjove, blinkende børnesko?
Batterier i sko med blink skal behandles som alt andet, der bruger batterier. Skoene skal bortskaffes som miljøfarligt affald på din lokale genbrugsstation.