• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Gør en forskel

Julegavekonvojen

Gør en forskel, og giv en julegave til et udsat rumænsk barn

I Rumænien findes der stadig børn, som ikke ved, om de får en julegave, fordi de er fattige, forældreløse eller på anden måde udsatte. Du kan gøre en forskel for de rumænske børn ved at give dem en julegave, som måske bliver den eneste, de får i år. Som indsamlingssted for Julegavekonvojen sørger vi for, at din gave bliver sendt afsted.

Sådan gør du:

  1. Find en skotøjsæske, og fyld den med dit brugte tøj og legetøj til din valgte aldersgruppe. Aldersgrupperne er hhv. piger og drenge i alderen 3-6 år, 6-10 år og 11-15 år.
  2. Pak æsken ind, og sæt gavemærkat på. Mærkaterne kan printes på julegavekonvoj.dk.
  3. Aflever gaven i en af Skoringens 90 butikker inden for normal åbningstid fra den 1. til den 15. november 2022.
  4. Send 20 kroner på MobilePay 202431 for hver pakke, du afleverer. Pengene går blandt andet til brændstof og vejskatter.

Hvad må julegaven indeholde?

Når du udvælger tøj og legetøj til din gave, er det vigtigt, at tingene er pæne, rene og i god stand. Vi opfordrer til, at du lægger en blanding af tøj og legetøj i æsken, så den er fyldt, og så den indeholder lidt forskelligt.

Det kunne for eksempel være legetøj, terninge- og kortspil, bamser, legetøjsbiler, bolde, børnetøj, tandbørster, hårelastikker, smykker, male- og tegneredskaber, skoleartikler m.m.

Julegaven må ikke indeholde:

  • Elektrisk legetøj eller legetøj med batterier
  • Dansksprogede bøger
  • Spil og legetøj med alt for krævende anvisninger og instrukser
  • Tøj og legetøj, der er gået i stykker eller ikke er intakt

Vi glæder os til at tage imod din gave i butikken. ❤

Julegavekonvojen er en forening, der samler julegaver ind til fattige, forældreløse og på andre måder udsatte rumænske børn fra 3 til 15 år. Læs mere om Julegavekonvojen på julegavekonvoj.dk