• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
VIND ET GAVEKORT PÅ 6.000 KR.

SKORINGEN X OWAYY

null

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 6.000 kr. til Owayy

Nyd en tiltrængt pause fra hverdagen med et ophold i skønne naturomgivelser med en oplevelse fra Owayy. Her kan du komme helt ned i gear, prioritere gode, lange gåture i det fri og få et pusterum fra hverdagens trummerum. Lyder det som noget for dig? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 6.000 kr. til Owayy.

Bliv medlem og deltag her

Er du vild med sko, er der ingen grund til at vente.
Bliv medlem i dag og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Owayy.
😊

Deltag her

Vi trækker en heldig vinder d. 30. december 2021. Vinderen vil blive kontaktet direkte af Skoringen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og gavekortet er gyldig indtil 31/12-2022. Deltagelse i konkurrencen kræver medlemskab af Klub Skoringen. Ved indmeldelse i Klub Skoringen giver du samtidig samtykke til at modtage markedsføring fra Skoringen.

Om Owayy

Owayy er en platform, der giver naturelskere mulighed for at finde de mest unikke overnatningssteder i Europa.
Sammen med alle vores værter sikrer vi, at du slipper for at skulle lede efter stederne på nettet, fordi vi har samlet nogle af de mest unikke naturoplevelser i Europa - og vi er altid parate til at gøre en ekstra indsats, for at du kan få den bedst mulige oplevelse!

Bæredygtighed og luksus der går hånd i hånd

Vi vil gerne vise, at du ikke behøver at krydse Atlanten for at komme væk fra morgentrafikken, den daglige planlægning og støjende naboer. Vores værter byder dig velkommen til skjulte naturperler, der giver dig uforglemmelige minder, samtidig med at du støtter op om lokalsamfundet.

Telte, mongolske jurter, hytter, containere, Airstreamere - vi har det hele

Alle vores steder er forskellige og unikke på deres egen måde. Hos Owayy tilbyder vi kun usædvanlige og eksklusive oplevelser, du aldrig vil glemme. Det er Owayy. Læs mere

MEDLEMSFORDELE

Gratis fodscanning og 20 % på indlægssåler i udvalgte uger
Medlemspris på udvalgte fede sko og støvler
VIP-invitation til shopping-weekend med ekstra procenter
Digital bon
Limited Edition-modeller kun til klubmedlemmer
Vind din bon
De bedste tilbud først (førudsalg, dagstilbud mv.)
Bliv medlem her