• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Klub Skoringen

SHOE LOVERS WEEKS

Shop sko nu og forkæl dig selv senere på året

Skoringen holder Shoe Lovers Weeks. Derfor ligger vi til og med den 29. oktober en voucher på 100 kr. ved alle køb foretaget i Skoringens butikker og på skoringen.dk*.

Voucheren kan kun bruges, hvis du er medlem af Klub Skoringen. Som medlem af Klub Skoringen har du udsigt til flere fede sko i skabet. Det er gratis at være medlem, og du kan blandt andet glæde dig til Limited Edition-slag, attraktive medlemspriser, VIP-invitationer og konkurrencer.

Bliv medlem her

*Alle køb i perioden 2. - 29. oktober vedlægges en voucher på 100 kr. Voucheren vedlægges både køb i Skoringens butikker og ordrer købt på skoringen.dk. Voucheren kan indløses i din lokale Skoringen butik til og med d. 31/12 2020 ved et samlet køb på min. 500 kr., og kan kun benyttes af Klub Skoringen medlemmer. Voucheren kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud og kan ikke benyttes på skoringen.dk.

Vi lægger 100 kr. ved dine nye sko

Kalder alle skoelskere! Skoringen holder Shoe Lovers Weeks, og vi starter med at forkæle alle, der også elsker sko. Derfor lægger vi til og med den 29. oktober en voucher på 100 kr. ved alle køb foretaget i Skoringens butikker og på skoringen.dk*.

Spar 20 %

Lige nu sparer du 20 % på udvalgte modeller fra Vagabond og Tamaris. Tilbuddene løber til og med d. 29. oktober 2020 og gælder kun i Skoringens butikker.

Shop dameskoShop herreskoShop børnesko