• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Kender du en kvinde, der fortjener at blive hyldet?

Den Gyldne Stige

null

Kender du en kvinde, der fortjener at blive hyldet?

I Skoringen hylder vi kvinder. Vi mener nemlig, at kvinder skal blive bedre til at støtte og hylde hinanden. Sammenhold frem for sammenligning. Og vi har brug for forbilleder. Derfor har vi etableret prisen ’Den Gyldne Stige’, hvor vi hvert år hylder en kvinde, som inspirerer os. Stigen er et symbol på udvikling – at vi bevæger os opad og tør gå forrest, selv når der er langt ned. Og det er en, som har gjort dét, vi hylder med Den Gyldne Stige. Én, der inspirerer andre kvinder til at tro på sig selv og hinanden.

Kender du en kvinde, som fortjener Den Gyldne Stige?

Nominer hende til prisen lige her

Sådan foregår det 👇🏻

  1. Du poster et billede af en inspirerende kvinde, du kender, på din Instagram-profil og beskriver, hvorfor hun fortjener prisen. Husk at bruge hashtagget #DenGyldneStige.
  2. Vi reposter opslag, der er tagget med #DenGyldneStige, inde på Instagram-profilen @DenGyldneStige_skoringen (din profil skal derfor være offentlig). Kvinden på det repost, der får flest likes på @DenGyldneStige_skoringen, vinder Den Gyldne Stige, et smukt smykke med et lille stige-vedhæng og et gavekort til Skoringen på 2.000 kr. Så husk at få venner og familie til at gå over på @DenGyldneStige_skoringen og like dit post 😉

Sidste chance for at nominere er den 27. maj, og sidste chance for at like reposts på @DenGyldneStige_skoringen er den 30. maj. Vinderen får direkte besked i starten af juni.