• S A L E - Spar 30% på masser af mærkevarer - Shop nu
Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Gratis levering
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
104 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 104 produkter

Rieker støvler dame – komfortable klassikere

Når du dykker ned i kategorien Rieker støvler til damer, vil du hurtigt finde ud af, at en Rieker damestøvle er indbegrebet af komfort. Rieker damestøvler er kendetegnet ved lethed, maksimal fleksibilitet, ideel pasform og optimal stødabsorbering. Det er nemlig de særlige kendetegn, der altid går igen i Riekers design.

Rieker damestøvler er smarte og komfortable. Takket være støvlernes gode pasform, kan du have dem på hele dagen. Men det er ikke kun pasform og komfort, der er i top. Det tyske mærke, der blev grundlagt i 1874, designer støvler i de lækreste, bløde materialer. Når du hopper i en støvle fra Rieker, vil du mærke, hvordan den former sig efter din fod.

Rieker er tysk kvalitet klemt ned i en sko. Det indre er i top, når det kommer til Rieker damestøvler, men det ydre er heller ikke værst. Siden Rieker blev grundlagt for mere end 150 år siden, har de designet komfortable og klassiske sko i lækre materialer af høj kvalitet.

Find en behagelig Rieker damestøvle hos Skoringen

Er du i tvivl om, hvilken Rieker damestøvle du skal vælge? Når du går på jagt i kategorien Rieker damestøvler, kan du bruge filter-funktionen til at finde frem til lige præcis de støvler, du mangler i dit skoskab. Brug filteret til at finde:

  • Den helt rigtige model
  • Din yndlingsfarve
  • Det lækreste materiale

Hos Skoringen finder du ikke kun lækre damestøvler fra Rieker. Vi forhandler også Riekers smarte sneakers, feminine sandaler, komfortable slip-ins og tidløse pumps. Tjek hele vores sortiment af flot og funktionelt Rieker-fodtøj.

Rieker støvler dame- og herremodeller

Hos Rieker finder du ikke kun behagelige damestøvler. Det tyske mærke har selvfølgelig også en herrelinje med alt fra sneakers til støvler. Fælles for alt Riekers fodtøj er, at det er designet med fokus på funktionalitet. I kategorien Rieker damestøvler finder du både smarte snørestøvler, feminine støvletter med hæl, praktiske støvler til en lang arbejdsdag og klassiske støvler med højt skaft.

Komfort og funktionalitet er grundstenen i Riekers skodesign. Alle sko og støvler fra Rieker er skabt til at blive brugt i en travl hverdag fyldt med bevægelse. Når du lader din fod glide ned i en Rieker damestøvle, lægger du sikkert mærke til:

  • Letheden. Rieker damestøvler er ligesom alle andre sko fra Rieker designet ud fra et mantra om, at de skal være meget lette og behagelige at have på.
  • Fleksibiliteten. Ifølge Rieker er en god sko en sko, der er kendetegnet ved maksimal fleksibilitet, der nærmest giver dig en fornemmelse af frihed og af at gå rundt på bare fødder.
  • Pasformen. I kategorien Rieker damestøvler finder du altid et stort udvalg af støvler kendetegnet ved en genial pasform. I en Rieker damestøvle er der altid god plads til din fod, så du kan gå rundt i støvlerne mange timer ad gangen uden at få ondt i fødderne.
  • Stødabsorberingen. En Rieker damestøvle har ligesom alle andre sko fra mærket et unikt anti-stress-system, der giver optimal stødabsorbering til din ryg, dine hofter og dine knæ.

Gå på opdagelse i Skoringens store udvalg af damestøvler

Hvis du ikke finder et par Rieker damestøvler, dine fødder har lyst til at flytte ind i, forhandler vi hos Skoringen også mange andre lækre støvler og støvletter fra en lang række danske og internationale kvalitetsmærker. Du kan se vores store udvalg af komfortable og behagelige støvler her.