• Vi holder Børnenes Uge i udvalgte af vores butikker. Se her om din lokale Skoringen butik holder Børnenes Uge. Læs mere her.
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
47 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 47 produkter

Få stilfulde adidas sneakers til dame

Sneakers. Gennem flere år er det populære fodtøj blevet allemandseje blandt især unge kvinder. Og det er med god grund. Sneakers til damer er nemlig praktiske, moderigtige og behagelige at have på. Tilføjer du de genkendelige tre striber fra adidas, har du de fedeste sneakers til damer. Det feminine udtryk og moderne design vil helt sikkert forføre dig som sneakers-fan.

At gå i moderne fodtøj, som er behagelige for dine fødder, vil vi bestemt ikke snyde dig for. Derfor finder du her hos Skoringen et bredt udvalg af flotte adidas sneakers til damer.

Adidas sneakers er til alle kvinder

Du kender sikkert følelsen. Trætte fødder efter en hård arbejdsdag. Ømme tæer efter at have danset i stiletter. Hører du til en af dem, der hellere vil have glade fødder end dette? Så bør du eje minimum ét par gode sneakers til damer fra adidas. Du får nemlig komfort og stilfuldt design i ét. Og så kommer de i et væld af kollektioner for enhver smag. Tag dit fodtøj til nye højder med adidas sneakers til kvinder. Du får blandt andet:

  • Klassisk design og detaljer i fine farver
  • Solid gummisål og holdbar kvalitet
  • Et afslappet look til hverdag og fest

De mange fordele ved et par adidas sneakers til damer er altså ikke til at tage fejl af. Det er kvalitetssko, som holder i lang tid - både på grund af gode materialer, men også et tidløst design. Måske er det også derfor, at store designere og personligheder som Stella McCartney og Rita Ora får modebevidste kvinder til at købe skoene.

Indrømmet. Hos Skoringen er vi vilde med sneakers til damer fra adidas. Du kan bruge de stilfulde adidas sneakers til dagligt på arbejdspladsen eller studiet. Til festen kan du udstråle et afslappet og cool look. De mange varianter gør det muligt for dig altid at kunne finde et par nye dame sneakers fra adidas, der passer til begivenheden. Et must-have i enhver kvindelig garderobe. Så hvad venter du på? Finde dine nye yndlings adidas sneakers til kvinder.

Vi har dine sneakers til damer fra adidas

Hos Skoringen har vi samlet et stort udvalg med aktuelle og nyeste trends fra adidas. Herunder sneakers. Selvom adidas’ historie går mere end 100 år tilbage, så får du stadig fodtøj, der følger med tiden. Hvis du vil gå den sikre vej, kan du investere i en klassiker. Har du mod på det, giver vi dig gode tips om andre sneakers, der måske også passer til dig.

  • Den sporty: Skal du have ekstra god komfort, kan du gå efter adidas sneakers til kvinder med en høj bund. De tiltrækker som regel mere opmærksomhed, end sneakers med en lav bund gør. Til gengæld er de meget komfortable.
  • Den elegante: Hvis du leder efter et par enkle og stilrene sneakers fra adidas, kan du gå efter nogle af de ensfarvede og smalle af slagsen. Vælg for eksempel en lækker blød sneaker i en klassisk adidas form og i grå farver.
  • Den farverige: Kan du ikke helt undvære de farverige stiletter, men er du på jagt efter god komfort? Giv den gas med et par farverige og måske ligefrem chunky udgaver. De sætter i høj grad et personligt præg på dit look.
  • Den klassiske: Intet slår den klassiske hvide sneaker med grønne striber. Dog finder du også lignende udgaver fra adidas. Kig for eksempel efter en tidløs unisex adidas sneaker i hvidt skind og med beigefarvede striber i ruskind.

Uanset hvilket slags adidas-modeller du er til, får du den utrolig gode kvalitet med dig. Det vil sige holdbare sneakers, der er fremstillet af lækre materialer med komfort og design for øje. Se hele vores udvalg af sneakers til damer her.