• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Forlænget retur frem til d. 14. januar
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 26 produkter

adidas sneakers til damer

Har du endnu ikke fundet det par sko, der forener det behagelige med det stilfulde? Så bør du tage et kig på adidas sneakers til damer. Her vil du opleve en verden fyldt med komfortable gummisko, der også er en fryd for øjet og kan være med til at sende et fashion-statement. Se Skoringens store udvalg af adidas sneakers til kvinder her på hjemmesiden.

Sneakers og meget mere hos Skoringen

Du bør have flere par sko at vælge imellem, så du altid har noget til enhver lejlighed. Det er også godt for fødderne og skelettet at skifte mellem forskelligt fodtøj generelt, da krop og pusselanker så vil få en mere alsidig støtte og pasform.

Hos Skoringen er vi klar over dette, og derfor forhandler vi langt flere sko end kun adidas sneakers til kvinder. Vores generelle udvalg af sneakers er meget omfattende, og du kan finde alle de nye modeller fra markedets stærkeste brands hos os.

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, materialer og størrelser, så du kan shoppe præcis efter dine behov. Vælg blandt andet mellem lilla, grå, rosa, grønne eller klassiske sort/hvide sko, og sorter efter dit foretrukne materiale, hvad enten du er til ruskind, skind, syntet eller tekstil.

Men måske er du slet ikke i humør til gummisko? Så bør du have nogle andre typer sko at tage på. Hos os kan du blandt andet også få:

  • Sandaler
  • Højhælede sko
  • Støvler
  • Hjemmesko
  • Øvrige sko

Nye sneakers til færre penge

Vi ved godt, at påstanden om, at kvinder elsker sko, i mange tilfælde kan være helt korrekt. Derfor imødekommer vi den moderne kvindes ønsker og behov hos Skoringen med et så bredt sortiment, at du kun behøver at shoppe sko ét sted.

Skal du kun investere i ét par sko i år, skal det klart være nogle nye sneakers. De går til alt, men ideelt set bør du selvfølgelig have flere par sko, der både passer til dit skiftende humør og stil. Vi ved, at fodtøj generelt ikke er en billig investering, så vil du gerne spare penge, har du følgende muligheder hos os:

  • Outlet
  • Klub Skoringen

Du kan starte med at tage et kig i vores Outlet-sektion, hvor du finder gode priser på nedsatte varer. Prisen er lav på grund af, at der måske kun er få par tilbage, eller fordi de er ved at udgå. Men kvaliteten er stadig den samme som et par, du havde købt i vores ”normale” sortiment.

Du kan også melde dig ind i vores kundeklub – Klub Skoringen. Her får du løbende mulighed for at benytte dig af unikke fordele som eksklusive rabatter, tilbud, før-salg med mere. Sammen med ligesindede får du et frirum, hvor du kan dyrke din passion for skoenes verden.

Sportsskoen, der voksede sig ind på modemarkedet

Det tyske mærke adidas startede som et godt gedigent brand inden for sportssko. De tre striber på siden blev et anerkendt symbol, som stod for kvalitet og komfort for idrætsudøveren. Men adidas har haft vokseværk, og i dag befinder brandet sig lunt i svinget på modemarkedet, hvor kombinationen af komfort og sporty stil har givet pote i form af en populær streetsko til både mænd, kvinder og børn.

Hører du til den feminine del af befolkningen, tænker du måske, at gummisko kun er til mænd eller børn. Den tanke kan du godt smide ud af vinduet, for i den moderne verden er der ikke længere noget, der er skarpt kønsopdelt. Sneakers er allemandseje, og de er skabt til alle typer af personer – både de casual afslappede, de aktive, fashionistaen og de mere klassisk orienterede.

adidas sneakers til damer, herrer og børn er skabt til at tilgodese føddernes komfort med hensyn til pasform, aflastning og affjedring, men der er tillige kommet et skarpt fokus på udseende. Designet har fået en overhaling, så skoene har fået et hak opad, hvad angår stil og udtryk. Derfor er adidas fodtøj i dag en modesko på linje med de mere stilede mærker som Tommy Hilfiger, Lacoste og Vagabond.

adidas sneakers til damer – til alle typer af kvinder

adidas sneakers er skabt til alle typer af kvinder uanset stil. Den unge og nysgerrige vil få glæde af de farverige og sprudlende varianter til at udforske nye oplevelser, hvor bevægelse er i højsædet, mens idrætsudøveren vil få maksimal komfort. Den klassiske karrierekvinde kan kombinere jakkesættet eller kjolen med et par af de mere afdæmpede og stilede modeller fra sortimentet, mens den ferierende vil kunne vandre i timevis uden at få ondt.

Sko er kun en lille del af outfittet og udtrykket, men de kan bestemt være med til at signalere, hvem du er som person. Lad vores udvalg af adidas sneakers til kvinder hjælpe dig med at udfolde din personlighed, og nyd at du endelig kan få et par sko, der både er behagelige og ser flotte ud. Vil du gerne have det maksimale ud af din nyerhvervelse, så tag et kig i vores tilbehørs-sektion, hvor du kan finde elementer til pasning, pleje og vedligeholdelse.

Køb dine næste adidas sneakers til damer hos os

Vi ved, at folk er forskellige, og derfor fører vi et meget bredt sortiment af fodtøj. Det samme gælder vores kunders købevaner. Derfor kan du både købe dine nye sneakers direkte via vores webshop, men du kan også gøre det på traditionel vis og besøge en af vores mange butikker.

Du finder os i de fleste af de større byer, hvor vores fagkyndige personale står klar til at hjælpe og vejlede. Ønsker du hjælp online, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Uanset hvordan du bestiller og køber, vil vi yde dig den bedste service, så du på tryg vis kan iføre dine fusser et par funklende og behagelige nye sneakers.