• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Børn FOOTI

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1898 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 1898 produkter

FOOTI

FOOTI er kendt for at producere børnesko i legesyge designs med masser af farver. Hos Skoringen finder du FOOTI-sko til både drenge og piger, og du kan være sikker på, at dine børn vil elske de mange sjove detaljer i skoene. Fodtøj fra FOOTI passer sammen med farverigt tøj og giver god anledning til en gåtur i skov eller by.

FOOTI designer komfortable børnesko, der tåler det meste

Hvis du mangler sko til dine børn, er FOOTI det helt rigtige valg. FOOTI er resultatet af børnevenligt design, komfort og praktik. De solide sko er beregnet til alt slags vind og vejr, og flere modeller fra FOOTI er endda vandtætte, så dine børn kan løbe og lege – uanset vejret.

FOOTI-sko kan bruges hele året rundt, og hvis du vil skifte dit barns sneakers ud i de kolde vintermåneder, kan du også finde varme og komfortable støvler fra FOOTI i vores sortiment.

FOOTI designer de perfekte sko til hverdagen

FOOTI er den perfekte løsning til aktive børn. Skoene er designet med fokus på komfort, og det betyder, at dit barn kan undgå ømme fødder efter mange timer i børnehave eller skole. FOOTI-sko kommer med elastiske snørebånd, der er lette at binde og omslutter foden på en effektiv måde.


Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, kan du læse vores udførlige guide i vores børneunivers. Her finder du størrelsesguides til små drenge og piger, og du kan blandt andet finde gode tips køb af de rigtige sko til børn helt op til 6-årsalderen.