• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021

På grund af den aktuelle situation med COVID-19 er konkurrencen indstillet. Vi trækker en vinder blandt alle, der har deltaget i konkurrencen (til og med den 23. marts). Vinderen får direkte besked i løbet af uge 13.Du er kun ét skridt fra magien

Skoringen giver dig mulighed for at vinde et magisk ophold for 4 i Disneyland® Paris.

Vinderne kommer på en enestående rejse til stedet, hvor drømmene går i opfyldelse. Præmien inkluderer:

    • 3 dage og 2 nætter på Disneys Newport Bay Club, et 4-stjernet hotel.
    • Billetter med 3 dages adgang til de 2 Disney-parker
    • VIP FASTPASS til 3 dage i de 2 Disney-parker
    • Værdikuponer til morgenmad, frokost og middag.

Din families drømme bliver opfyldt, når I sammen deler de utrolige og magiske øjeblikke! Med 2 fantastiske parker, 8 Disney®-hoteller og den pulserende Disney Village er der noget for alle!

Marcher af sted til Disneyland® Park, og se den fantastiske Disney Stars on Parade. Hop af, når Mickey og hans venner kommer forbi på vogne med blandt andet en ildsprudlende drage, der fortæller Disney-eventyr som aldrig før. Se Torneroses slot, mens Mickey præsenterer jer for Disney Illuminations-showet. Storslået fyrværkeri, utrolige lysprojektioner og fantastiske specialeffekter bringer klassiske Disney-historier og nye eventyr til live, inklusive Star Wars, Frozen og Pirates of the Caribbean.

Slut dagen af med et velsmagende måltid på en af vores mange restauranter, før turen går til drømmeland på værelset på det komfortable hotel Disney® Newport Bay Club.