• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Lad os hjælpe hinanden

Spred lokal karma

null

Kære kunder. Vi har savnet jer, og I har sikkert savnet hverdagen. Alting har været vendt på hovedet dette forår, men med små skridt kan vi nu vende tilbage, og det er der brug for.

Skal vi have humøret og handelslivet tilbage på sporet, tror vi på, at det lokale sammenhold er vejen. Derfor opfordrer vi nu alle til at sprede lokalkarma der, hvor de bor.

Vi er en landsdækkende kæde. Men den består af selvstændige butikker med hver sin lokale ejer. Ejere, der kender kundernes behov, og som kender deres by. Igennem 65 år har vi hver dag mærket, hvor stor betydning de lokale fællesskaber har. Både i de situationer hvor der er noget at fejre, og når livet er lidt opad bakke.

Med lokalkarma vil vi minde dig og andre kunder om værdien af at bo i en by, hvor man kan og vil hjælpe hinanden. De næste uger giver vi en række rabatter på skønne sko. Vi foreslår, du bruger de penge, som du sparer hos os, et andet sted i din by. På den måde kan lokalkarmaen spire og sprede smil på sin vej.

Sådan kan du sprede lokalkarma

Støt hinanden
Køb ind i byens butikker og vælg de lokale erhvervsdrivende, når muligheden er der. Byen har brug for det, og selv små beløb gør en forskel.

Hjælp hinanden
Gi’ en hånd, hvis du hører om nogen i byen, der har brug for hjælp af den ene eller anden art.

Pas på hinanden
Hold afstand og vis hensyn med et smil, så det er sikkert at færdes i byen.

Del budskabet
Brug #lokalkarma på de sociale medier, når du deler de gode vibrationer fra din by.