• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Fodscanner

Få svar på stående fod

Hvis du vil det allerbedste for dine fødder, skal du opleve vores nye fodscanner!

Vi er super stolte af at kunne præsentere vores nye fodscanner.

"Sålerne har i den grad hjulpet mig med min leddegigt, så jeg nu kan jeg gå meget længere og hurtigere uden at få så mange smerter. Kan kun anbefale dem og skal helt sikkert have flere af dem i mine sko."

- Tulle

Du har nemlig nu muligheden for at få scannet dine fødder hos os, så du kan finde en sål, som giver dig maksimal komfort og støtte i dine sko. Sålen sørger for at afhjælpe dine fødder der, hvor de er mest på overarbejde.

Det er vigtigt at prioritere, at dit fundament/dine fødder skal have den bedste støtte. Hvis fødderne mangler aflastning, kan dette forplante sig og give smerter hele vejen op gennem fod, ben, knæ, ryg og til sidst hovedet.

At få scannet sine fødder hos os er super nemt, og du behøver ikke at bestille tid. Du skal blot møde op i vores butik, som har fået installeret fodscanneren og så vil vores faglærte personale tage sig kærligt af dine fødder.

"Fodscanneren er simpelthen bare smart! Først troede jeg ikke på, at det kunne være rigtigt, men de virker altså bare. Og det er så smart i forhold til at skulle finde nyt fodtøj, der bare fungerer til én. Kan varmt anbefales.”

- Sabine

Scanningen foregår på den måde, at du stiller dig op på fodscanneren (du beholder strømperne på). Scanningen bliver foretaget, og trykfordelingen på din fod bliver kortlagt. Du kan herefter se din personlige fodprofil, hvor det tydeligt bliver vist, hvordan du lægger trykket på din fod - samt hvor høj belastningen er de enkelte steder på foden. På baggrund af scanningen kan du finde den Aetrex-sål, som passer til lige netop din fod.

Ikke nok med at din fod vil elske, at du vælger den mest optimale sål i forhold til støtte og komfort - derudover vil resten af din krop også være meget taknemlig i forhold til at forebygge/begrænse skader, som forplanter sig fra fødderne.

Aetrex-sålerne fås i størrelserne 36-47 og passer i langt de fleste sko med udtagelig sål. De bliver tilpasset dine fødder takket være Memory foam. Samtidig forebygger de lugt og bakterier ved hjælp af Copper Guard-belægningen.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med produktet. Kom og få en fodscanning allerede i dag.

"Jeg tog i Skoringen for at finde nye sko, da jeg havde rigtig mange smerter i min venstre fod. Blev rådet til at prøve fodscanneren, da problemerne sikkert kunne afhjælpes med Aetrex såler i mine nuværende sko.

Det var noget af en øjenåbner at se, hvor forkert jeg har gået og belastet mine fødder. Faktisk var det den højre fod, jeg gik helt vildt skævt på. Og derved havde jeg overbelastet min venstre fod helt enormt i forsøg på at aflaste. Har også hælsporer på begge fødder, så jeg tvivlede virkelig på, om det kunne være nok med de L605 såler... Men nu er smerterne stort set væk. Jeg behøver ikke knystbind og forfodspude, og slipper for at skulle købe dyre ortopædiske sko."


- Marie Kirstine

*Ikke alle vores butikker har en fodscanner. Du finder en fodscanner i de butikker, der på butiksoversigten har et -ikon ved deres adresse.