• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
39 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 39 produkter

Find de perfekte løbesko fra adidas

De tre parallelle striber på siderne er for de fleste allerede et godt tegn. Det er nemlig varemærket for det verdenskendte mærke adidas. Striberne signalerer ikke blot gode løbesko, men også kvalitet og en cool udstråling til dit outfit. Vil du gerne give dig selv et godt udgangspunkt til dit næste løb? Eller blot nyde skoens komfort til hverdagsbrug?

Her på siden kan du blandt andet finde de populære modeller Swift Run fra adidas Originals. Med adidas løbesko er du garanteret komfort, hvilket giver dig den bedst mulige løbeoplevelse. Om du er nybegynder eller øvet, så kan adidas helt sikkert tilbyde lækre modeller, specielt designet til at støtte dine fødder. Også til de mange timer på kontoret.

Sæt i gang og begynd jagten på dine nye adidas løbesko hos Skoringen. Se også vores tilbehør!

adidas Swift Run

Klar, parat, start! Hornet lyder, og du sætter benene i løb. Du har sat dig for et mål, men allerede efter et par kilometre begynder skoene at irritere dig. Til sidst ender du med at få en flad oplevelse og ømme fødder.

Eksemplet kan være et skrækscenarie for mange løbere. Og det vil også være rigtig ærgerligt at gå på kompromis med komfort og støtte på grund af forkerte løbesko. For at undgå dette kan du med stor fordel overveje løbesko fra adidas.

Hos Skoringen tilbyder vi blandt andet adidas’ lækre Swift Run. Disse sko er en kulmination af årtiers løbesko fra adidas. Her rammer de både plet på komfort og en universel stil. De mange gode egenskaber fra det kendte mærke kan gøre en stor forskel for din komfort.

Fordelene ved Swift Run fra adidas Originals er den lette støddæmpning til fødderne og en fleksibel ydersål. Desuden kan du også finde dem med en EVA-mellemsål, der giver langvarig holdbarhed. Skoene gør praktisk talt en stor del af det hårde arbejde.

Tilbyder Skoringen kun løbesko fra adidas? Naturligvis ikke! Du kan finde flere slags adidas sko til kvinder og adidas sko til herrer her.

adidas løbesko: Kvalitet til hverdagen

Har du brug for god støtte på arbejdet, eller går du mange skridt om dagen? Så er Swift Run også et rigtig godt bud på at hjælpe dine ømme fødder. adidas laver nemlig ikke kun sko, der er designet til løb, men som også kan blive brugt i hverdagen. Her er adidas Swift Run ingen undtagelse. Den elegante form og støttende, smidige følelse giver dig en afslappet følelse. Kanterne er formet til perfektion og er nemme at hoppe i.

For tiden er det også moderne med sneakers til alt fra kjoler, jakkesæt, bukser og shorts. Med adidas Originals Swift Run får du sneakers og løbesko i ét. Den fleksible overdel giver dig en skøn pasform og maksimal komfort. Mange af skoene er i simple og dæmpede designs. De veludviklede løbesko fra adidas fungerer således rigtigt godt til dit outfit.

De skønne modeller er naturligvis udsmykket med de klassiske adidas-striber og giver dig en simpel, men sporty stil. Måske du har energi til at løbe til eller fra arbejde? Pak skoene med i tasken eller tag dem på med det samme, inden du går ud ad døren. Så er der ikke mange undskyldninger for lidt motion!

Hvad er historien bag adidas?

Rødderne er fra Tyskland, men i dag er adidas et verdensomspændende brand. Alene i 2019 producerede de over 1,1 billioner sports- og livsstilsprodukter verden over. Det siger ikke så lidt!

Historien starter hos brødrene Adolf og Rudolf Dassler i 1920’erne. Her åbner de deres eget skomærke i et vaskerum i den tyske by Herzogenaurach. Da de senere overtaler den amerikanske OL-løber Jesse Owens til at bære deres sko, får det salget af skoene til at stige voldsomt. Han vinder nemlig hele fire guldmedaljer i et par sko fra “Gebrüder Dassler Schuhfabrik”.

Desværre betyder et voksende uvenskab mellem brødrene, at de går hver til sit i 1947. Rudi grundlægger Puma, mens Adi skaber adidas, der er en sammentrækning af hans for og efternavne. Siden har flere samarbejder med sportsstjerner og kendte sangere kun gjort adidas endnu mere populær.

Fra at være familieejet til ikoniske sneakers og løbesko ses adidas i dag som et af de mest populære brands inden for sko.

Køb adidas Swift Run og andre løbesko hos Skoringen

De mange fordele ved adidas løbesko er den perfekte kombination for dig, der ønsker både stil og komfort til fødderne. Prøv lykken hos Skoringen og shop online til lave priser.

Hvis du har brug for vejledning, kan du kigge forbi i Skoringens mange butikker. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakt kundeservice her.

Uanset om du shopper online eller i vores butikker, får du gratis returnering og ombytning i alle butikker, ligesom du kan få leveret skoene gratis inden for 2-5 hverdage.