• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
Ingen produkter fundet

Converse One Star

Lad den ikoniske stjerne pynte på dine fødder og fuldende dagens outfit. Vi kan vist ikke komme udenom, at Converse er et af de største brands, når det kommer til fodtøj. De klassiske sko er det tidløse køb til garderoben, og hvis du vælger Converse One Star, går du aldrig galt i byen. Hos Skoringen er vi vilde med denne model, og derfor har vi samlet et stort udvalg til dig. Så er du på udkig efter et par nye sneakers til hverdagen eller til fest, kan vi kun anbefale Converse One Star.

Historien bag

Vi skal helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet for at finde historien bag det verdenskendte skobrand Converse. I 1908 grundlagde Marquis Mills et firma, der var de første til at producere sko med gummisåler. Og det tog blot få år, før de blev de førende på markedet inden for salg af sko. Allerede i 1915 startede Converse med at producere sportssko, og i 1917 lancerede de den populære All Star sko, der havde en top af kanvas og en bund af gummi.

Med mange års samarbejde med Chuck Taylor, der var en yderst populær basketballspiller, kom Converse på verdenskortet med sine sko. I takt med en øget interesse valgte de også at producere forskellige modeller og heriblandt Converse One Star.

En gummisål i mange forklædninger

Det helt særlige ved Converse One Star, som vi er vilde med hos Skoringen, er dens flotte og simple udformning, samtidig med at du finder den i mange forskellige materialer. Du finder en mere kraftig udgave, der har polstret kanvas, og du kan også få dem i ruskind, som du aldrig går galt i byen med.

Samtidig passer denne model perfekt ind i nutidens modebillede. De chuncky gummisko er tilbage på modescenen, og den er kommet for at blive. Derfor er det også det perfekte par til dig, der elsker at være stilsikker og bære klassikere med stil. Vi har selvfølgelig modeller for alle, hvad enten du er mand eller kvinde. Udforsk det store udvalg lige her, og find dine foretrukne Converse One Star. Vi garanterer dig, at du ikke fortryder købet.

Vintage med stil

Converse One Star tager dig med en tur tilbage i tiden med sit unikke vintage-look, men det skal du ikke bekymre dig om. De er nemlig spækket med ny teknologi, der sørger for fantastisk komfort for dig og dine fødder. Og så gør det vist heller ikke noget, at skoene er særdeles populære. For i takt med tiden er der blevet udviklet på modellen, så den lever op til alle de krav, du måtte have til et par gummisko, som du kan springe i til hverdag.

Du kan blandt andet glæde dig til at få et par Converse One Star med en OrthoLite-indersål, der sørger for god dæmpning, når du bruger dine sko. Denne type sål vil også holde dine fødder friske, så du kan bruge dem, lige så længe du vil i løbet af dagen.

Kendetegnet ved Converse One Star er den ikoniske stjerne på siden af skoen. Dette er det velkendte logo fra brandet, og så er skoen udstyret med en tyk gummisål, der sørger for dine fødder. Vælg en model i dit foretrukne materiale og farve.

Du kan også få Converse One Star i nye fortolkninger, farver og materialer som f.eks. Converse One Star Black, Converse One Star Yellow, Converse One Star Ox.

Brug skoene til enhver anledning

Et par gummisko egner sig ikke blot til hverdagens gøremål. Faktisk er det et par sko, du kan bruge til enhver anledning. Her er Converse One Star det perfekte valg, hvis du går og drømmer om et par sko, du kan springe i både morgen, middag og aften.

Du kan nemt pifte dit outfit op til arbejdet med dine nye sko. Tag det pæne tøj på, og smid dine Converse på fødderne for at skabe et sofistikeret og samtidig casual outfit, der med garanti vil være en succes. Skal du ud og danse i den nærmeste fremtid, kan du nemt lade de høje hæle eller de pæne sko stå derhjemme. For med en festlig kjole eller en skjorte vil dine nye Converse One Star præge dit outfit på den helt rigtige måde.

Slidstærke sko, der holder længe

Vi synes, at et par sko skal være en langtidsinvestering, så du kan bruge dem over en længere periode uden at gå på kompromis med komfort eller design. Med et par One Star i garderoben kan du være helt sikker på, at dine sko vil holde længe. Den brede gummisål er nem at rengøre og vil samtidig holde resten af skoen væk fra det beskidte underlag.

Vælger du en model med ruskind, er det vigtigt med den rigtige pleje inden brug. Her anbefaler vi, at du bruger en omgang imprægnering, der gør ruskindet hårdført overfor skidt og snavs. På den måde kan du langt nemmere passe godt på dine sko og have glæde af dem i lang tid. Samtidig kan det være en god investering at få fingrene i en børste, der egner sig til ruskind. Det giver dig muligheden for at friske dine sko op, hvis de kommer til at trænge til en tur.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Hos Skoringen har vi dygtigt personale, hvis vi selv skal sige det. I alle vores butikker står vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis de sko, du går og drømmer om. Derfor kan du altid kigge forbi din nærliggende Skoringen og få gode råd med på vejen. Har du spørgsmål til vores produkter lige her, kan du altid sende os en mail, så vi kan hjælpe dig i mål med din søgen efter dine nye favoritter.

Når vi sender skoene til dig, skal du heller ikke vente længe. Vi sørger for at levere dem hjemme hos dig eller i din nærmeste Skoringen inden for tre hverdage. Og du behøver ikke bekymre dig om størrelsen, for hvis den ikke passer, kan du helt gratis sende dem retur til os. Vi vil hellere end gerne sende et nyt par til dig i den rette størrelse, så du også kan få et par Converse One Star til dine fødder.

Bestil dine Converse One Star hos Skoringen

Se vores udvalg af Converse One Star herover, eller tjek hele vores udvalg af Converse. Find dine favoritter og bestil online allerede i dag hos Skoringen.