• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Se vores udvalg af den klassiske model Converse All Star

Ingen produkter fundet

Converse All Star

Med Converse All Star er der tale om en uundgåelig sneaker-klassiker, som store dele af det yngre og ældre publikum på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med. Det er de færreste, som ikke er stødt på Converse All Star på den ene eller anden måde. Udover at skabe smarte All Star-sko, designer Converse nemlig også tøj og accessoires til modebevidste mænd og kvinder, der er vilde med street style. Brandet så dagens lys for over et århundrede siden, hvor de lancerede de velkendte og populære sneaker-darlings Chuck Taylor All Star og One Star-sneakers.

I dag ejes brandet af Nike, men Converse skaber stadig eftertragtede og nye street style-klassikere, der har et både sporty, kreativt og street udtryk. Du finder dog også stadig de klassiske Chuck Taylor All Star og One Star-sneakers i nye udgaver, hvor der er eksperimenteret og leget med prints, mønstre, farver og detaljer. Når du hopper i et par af brandets sneakers, udstråler du autentisk street style. Uanset om de er på fødderne af en af 70’ernes store basketballstjerner eller på gaden med dig i dag, har Converse All Star altid repræsenteret coolness. Dyk ned i udvalget af All Star-sko her på siden, og find dine nye favoritter fra det anerkendte brand.

Converse All Star er synonym for farverige og cool design til store og små

Hvad end du er på udkig efter et par Converse All Star til dig selv eller en, du har kær, kan du finde inspiration i vores udvalg her på siden. Brandet skaber nemlig moderigtigt og cool fodtøj, der gør sig bemærket i gadebilledet. Sprudlende farver, iøjnefaldende prints og cool sammensætninger af materialer præger de forskellige design fra Converse, og det gør dem til fede tilføjelser til garderoben. Flere af deres sneakers er prydet med statement-citater, pangfarver, glitter, pailletter, prints, motiver og andre skønne detaljer.

Med et par Converse All Star i garderoben kan du løfte dit look til nye højder. Du kan både vælge et par klassiske Converse All Star i hvid eller sort, som matcher stort set alle typer outfits og stilretninger. Omvendt kan du også hoppe i et par mere vovede og iøjnefaldende sko, der skaber blikfang og har en vis statement-faktor. Der er ingen regler for, hvordan du vælger at style dine Converse All Star, og du kan derfor både bruge dem til hverdag og til finere anledninger.

Converse All Star High eller Low Top?

Converse har i flere år leveret stilsikre og klassiske sneakers, der aldrig går af mode, og de er efterhånden blevet immune over for modebilledets dynamiske ånd. Brandet har naturligvis stadig fingeren på pulsen og skæver også til det nutidige og moderne modebillede, hvilket kommer til udtryk i brugen af prints, farver og detaljer, hæltyper som f.eks. plateauhælen samt højt og lavt cut. Converse tilbyder ganske enkelt sneakers, der passer til enhver stil.

De populære Converse All Star High Top er perfekte til et par rå jeans eller chinos, som kan smøges op forneden, således at logoet er synligt. Det giver et lidt afslappet rock and roll-udtryk, som både mænd, kvinder og små poder kan rocke til hverdag og finere begivenheder. Med et par Converse Low Top, også kendt som Converse All Star Ox, får du fingrene i et par sneakers med lavt cut, der går utroligt godt til shorts og kjoler. Det er ikke uden grund, de korte ofte ses som en afslappet sommer-sneaker, der uden problemer også kan kombineres med finere jakkesæt, chinos, kjoler og nederdele.

Converse All Star – mere end canvas og gummisåler

Rigtig mange forbinder Converse All Star med en canvas-top og gummisåler. Det populære brand formår dog hele tiden at forny deres design og tænke ud af boksen. Af den grund finder du både Converse All Star i læder og All Star i ruskind, der tilfører de populære sko et mere elegant og råt udtryk. Hop i et par sorte Converse All Star i læder, der tilfører dit look og din garderobe et råt twist. Find dem ovenikøbet med et par hvide plateausåler, der giver dem et mere combat boot-udtryk.

Er du vild med moderigtige sneakers, kan du med fordel også hoppe i et par All Star x Comme des Garcons. Designsamarbejdet mellem Comme des Garcons og Converse tog verden med storm, og All Star-skoene blev især spottet på store stjerner og influencers i begyndelsen. Der gik dog ikke lang tid, før de også blev set i gadebilledet herhjemme på stilbevidste mænd og kvinder. Til de små poder kan du med fordel kigge nærmere på Converse All Star i iøjnefaldende og farverige design. Du finder både All Star prydet med glitter, pailetter samt cool og mere feminine motiver, der giver skoene et unikt twist. Til de helt små kan du ovenikøbet finde Converse All Star med velcro, der gør dem nemme at tage af og på.

Shop Converse All Star hos Skoringen

Hos Skoringen finder du et stort udvalg af Converse All Star til både mænd, kvinder og børn. Vi fører dog også et skarpt udvalg af sko til børn, højhælede sko til kvinder og støvler til mænd samt mange flere skofavoritter i vores fine skounivers. Hvad end du ønsker et par klassiske All Star-sko i sort eller hvid, eller du ønsker at tilføre dit look og din garderobe et mere iøjnefaldende twist, kan du finde inspiration her på siden. Lad dig inspirere af det skønne udvalg fra Converse All Star, og find netop dét par sneakers, du står og mangler. Du kan ovenikøbet være heldig at finde et par Converse All Star på tilbud.

Vi sørger løbende for at tilføje nye styles til sortimentet, så du altid kan få fingrene i smarte, fine, unikke og behagelige Converse All Star-sko. Med et par Converse i garderoben er du klar til alverdens strabadser, og du kan både hoppe i et par All Star-sko, når turen går på festival, på ferie, på arbejde eller en tur i byen. Hos Converse har de en legende og nytænkende tilgang til design, og er du vild med moderigtige styles fra en street style-gigant, er Converse et brand for dig.