• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
29. november 2024

Black Friday

null

Hos Skoringen er vi vilde med Black Friday, og det betyder, at vi igen i år har fundet en række gode deals og tilbud frem til dig. Du kan også finde mange gode tilbud hos din lokale Skoringen-butik, hvor vores personale altid er klar med gode råd og vejledning om det, vi elsker allermest; sko og fødder! Find din nærmeste butik her

Få besked først!

Bliv medlem i dag og få besked før alle andre omkring vores Black Week tilbud. 😊

Bliv medlem her

Er du allerede modtager af Skoringens nyhedsbrev behøver du ikke tilmelde dig igen.

Find Black Friday-tilbud på sko her hos Skoringen

Her hos Skoringen, både online og i din lokale butik, har vi et kæmpe udvalg af sko til både damer, herrer, børn og dem derimellem. Du kan altså finde sko til hele familien, til veninder og venner eller til dig selv i bare én butik.

Black Friday får os hos Skoringen i godt humør, og fredag d. 29. november 2024 er vi derfor klar med mange tilbud i alle butikker og her på siden hele ugen.

Men! Du behøver faktisk ikke vente helt så længe. Vi har en outlet, hvor du kan finde sko på udsalg hele tiden. Så tag gerne et lille smugkig allerede i dag - måske finder du et par, du bare ikke kan undvære.

Køb julegaverne til Black Friday

Har du fået en ønskeliste til jul allerede nu? Eller ved du selv, hvad du vil give i julegave? Så kan du faktisk købe dine julegaver allerede nu eller til Black Friday den sidste fredag i november. Du vil dermed have en oplagt mulighed for at spare mange penge, og det betyder, at du kan gøre julen lidt billigere i år - den varer trods alt længe og koster mange penge. Det ved vi. De gode deals betyder også, at du kan give ekstra gode julegaver, nu når du finder dem på ekstraordinært udsalg.

Vi forstår godt, at Black Friday kan virke lidt hektisk og uoverskuelig, når alle gerne vil ud på den store udsalgsdag. Derfor har vi hos Skoringen opsat tre gode råd, som du kan gøre brug af, når julegaverne skal købes:

  1. Planlæg dine indkøb, så du ved, hvad du skal have.
  2. Noter på et stykke papir, når du har købt en gave. På den måde ved du, at den julegave kan krydses af din samlede liste.
  3. Husk dig selv. Mangler du noget? Og hvordan vil du helst shoppe?

Det sidste råd lyder måske lidt abstrakt og svært at forholde sig til. Men vi mener blot, at du skal huske også at tænke på dig selv. Er der noget du mangler? Så kan du sikkert også finde det til Black Friday. Du må nemlig gerne give dig selv en lille julegave på forskud. Så mangler du et par støvler eller sandaler? Så tjek vores Black Friday-udvalg, og se, om der ikke er et par, der kalder på sig. Du må godt.

Det tredje råd om at huske dig selv handler også om, at du skal mærke efter. Hvad kan du overskue? Skal du ned i en af vores butikker? Eller skal du sidde hjemme fra stuen og bestille dine Black Friday-sko? Begge dele kan fungere godt og afhænger udelukkende af, hvad du bedst kan lide.

Find dine damesko her hos Skoringen

Leder du efter damesko? Og skal de gerne være både stilfulde og praktiske? Har du endda et bestemt mærke, du går efter? Så er Skoringen noget for dig. Vi har et bredt udvalg af alt fra sandaler til vinterstøvler, så du kan finde skoene, du står og mangler.

Har du spørgsmål? Så vil du hos os altid kunne få rådgivning om pasform, hvilke modeller der passer bedst til dine fødder, og hvilke sko der kan styles med for eksempel dit overtøj. Vores mål er, at du finder lige netop det par, du har brug for.

Så tag et kig på vores mange kategorier. Vi har både:

Du vil altså helt sikkert finde nogle skønne sko, der taler til dig og dine behov.

Og hvis du ikke er helt sikker på, om du skal slå til endnu, så kan du selvfølgelig satse og vente til Black Friday - men husk, du kan risikere at andre også har udvalgt lige netop dine sko som deres næste par.

Leder ud efter herresko?

Vi har hos Skoringen også en række lækre mærker af herresko. Så har du et favoritbrand, kan du nemt finde det her hos os. Leder du mere efter en bestemt type eller model? Så har vi også sammensat forskellige kategorier til herre, som du kan dykke ned i. Vi har:

Når du har fundet dine herresko, så skal du endelig bare slå til. Hvis du har spørgsmål om blandt andet skostørrelse, pasform eller lignende, så tag endelig fat i vores professionelle og hjælpsomme personale. De har styr på fødder og sko, og de ved derfor, hvordan fodtøj helst skal være.

Har du spørgsmål omkring styling, og hvordan dit fodtøj passer til for eksempel dit tøj? Så luft også gerne dette for medarbejderen. Vores mål er nemlig, at du finder den bedste model til lige præcis dig og dine behov.

Find dine Black Friday-sko i vores mange butikker

Har du fundet et par sko, du bare skal have? Så bestil dem online allerede nu, eller kom ned forbi en af vores butikker landet over. Her vil vores personale stå klar til at rådgive dig ud fra lige præcis dine behov.

Vil du gerne vente og se alle de gode Black Friday-tilbud? Så er du også meget velkommen til det. Vi opsætter nemlig en række gode deals på den store udsalgsdag, så du kan være sikker på at finde et godt scoop. Har du alligevel fundet en favorit allerede nu? Skal du lige overveje en ekstra gang, om du tør vente. Måske den når at blive købet af andre i mellemtiden. Hvem ved?

Drømmer du også altid om et par nye sneakers?

Udnyt vores Black Friday tilbud og spar op til 50% på udvalgte af vores fede sneakers i vores SNEAX afdeling. Find dine favoritter online eller besøg en af vores SNEAX butikker.