Trends Spring//Summer 2019

CHUNKY SNEAKERS


Én af de helt store trends denne sæson er ’chunky sneakers’: designs, hvor sålerne på alle måder har hovedrollen. Et markant look, med masser af kant og charme, og som findes i et væld af spændende farver. Du har med andre ord rig mulighed for at gå all-in. Omvendt finder du også flere diskrete udgaver af den spændende nye trend.

Se dem alle her

SUMMER COLOURS


Det handler om farver. Og ikke hvilke som helst farver, men de klare, stærke, der gør det ekstra godt i sol og sommervejr. Tag dem på for at sætte kulør på en grå dag eller for at give kant og charme til looket. Du finder dem på både sneakers og sandaler, de flade og de høje. Kort sagt på alt og overalt. Glæd dig til en sæson med fuld knald på farverne.

Se dem alle her

NATURAL FAVOURITES


Vælg sommerens fodtøj med omhu, spring i et par biosandaler. Ikke bare for at passe på dine fødder, men også for at være on trend. Det naturlige look har længe være et hit, og meget tyder på, det fortsætter sådan. Glæd dig til de mange nye farver, der passer perfekt ind i sommerens nuancer og stemning. Udover den gode pasform er bio-sandalerne fra B&CO lavet i lækkert, blødt skind og har stødabsorberende skumsål med memory-funktion. Sålen giver desuden luftcirkulation og sørger for anti-fugt og -bakteriel beskyttelse skridt for skridt.

Se dem alle her