Trends Fall//Winter 2018 - Don't forget to be awesome

KITTEN HEELS


Kan man andet end elske kitten heels? Du får stiletternes stil og elegance – men i en perfekt højde, hvor vi alle kan være med. Derfor er der masser at juble over denne sæson, hvor du vil se en hel del til kitten heels på både sko og støvler. Kombinér dem med f.eks. ruskind eller nubuck for et ekstra raffineret look.

Se dem alle her

NITTER & SPÆNDER


Intet kan give dit look kant som nitter og spænder. Og er du fan, vil du finde det ekstra spændende at shoppe sko denne sæson. Her har nitterne og spænderne fået frit spil, med al den gode stil og attitude, der følger med. Du finder især trenden på sæsonens støvletter, både som diskrete detaljer, men også som dominerende feature, så du har mulighed for at gå all-in.

Se dem alle her

RETRO REBEL


Hvad enten militærstøvler har siddet på 60’ernes højtråbende punkere eller 90’ernes grunge-idoler, så har de været et statement. Med støvlerne følger altid en stemning af ungdommeligt oprør – og det er lige meget, om du så er ung af krop eller sind. Designet er så enkelt, at enhver kan tage dem på og se fantastisk ud. Så glæd dig til endnu en sæson med de populære støvler i en masse nye og spændende varianter, for eksempel hvidt læder og leopard look.

Se dem alle her