Ring til os på 62 26 40 98

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Produkter

Skostørrelser

Brug for information om skostørrelser? På SKORINGENs website kan du se, hvilke butikker der har købt hvilke skostørrelser af de enkelte modeller hjem til butikken. Kig forbi og se, hvilke modeller og skostørrelser der kan friste dig. Så kan du samtidig se, hvor den nærmeste butik ligger, få åbningstiderne samt telefonnummer - så du eventuelt kan ringe til den konkrete butik for at høre, om de fortsat har din skostørrelse i den model du godt kunne tænke dig.


Find sko i alle størrelser til kvinder her >>


Find sko i alle størrelser til mænd her >>


Find sko i alle størrelser til børn her >>


SKORINGEN sælger sko i alle skostørrelser


Hos SKORINGEN finder du sko, støvler, sandaler og meget mere i alle skostørrelser - fra små babysko, til store herresko. SKORINGEN har næsten 100 butikker på tværs af Danmark og i dem alle finder du et kæmpe udvalg af moderne kvalitetsfodtøj i alle størrelser. Hvis du er i tvivl, om din lokale SKORINGEN har de skostørrelser der er relevante for dig, kan du altid kontakte den konkrete butik og høre, hvilke sko de har i din skostørrelse.


Store skostørrelser til kvinder


Fødder bliver større og større, og det gælder også kvindefødder. Rigtig mange unge piger bruger i dag størrelse 40, 41 og 42. Det har vi taget konsekvensen af hos SKORINGEN, og derfor har vi altid vores dame- og pigemodeller i alle skostørrelser - også de store. Du kan se vores store udvalg af damesko her på hjemmesiden eller i din lokale SKORINGEN, hvor du også kan prøve dem i forskellige skostørrelser for at se, hvilke der passer dig.
Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@skoringen.dk