Reklamationsret

Reklamationsperiode


Når du handler på skoringen.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Husk at gemme din faktura, da du skal bruge den ved en evt. reklamation. Du skal indgive din reklamation hurtigst muligt og i rimelig tid efter, at manglen er opdaget.

Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale brug. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse.

Vær opmærksom på, at påsatte pyntegenstande som fx perler, sten, glimmer og pailetter kan have kortere holdbarhed ved almindelig brug og skal derfor behandles med særlig forsigtighed.


Sådan reklamerer du


Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, anbefaler vi, at du henvender dig i en af Skoringens butikker, så personalet med det samme kan tage stilling til, om reklamationen er berettiget, og hvordan fejlen kan udbedres. Husk at medbringe din faktura.

Hvis du ønsker at returnere til webshoppen, kan du kontakte kundeservice på tlf. +45 6226 4098 eller på kundeservice@skoringen.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan ombytte den returnerede vare til en anden eller tilsvarende vare, når du returnerer direkte til webshoppen – heller ikke, selvom der er tale om en reklamation. Ved returnering til webshoppen får du udbetalt det beløb, som du har betalt for varen, også i tilfælde af senere prisændringer.