Privatlivspolitik

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Hos Skoringen.dk indsamler vi alene persondata for at give vores brugere nogle bedre tjenester og en bedre brugeroplevelse.

Vi indsamler persondata på følgende måder:

  1. Oplysninger, som du giver til os; fx i forbindelse med en ordre afgivet på skoringen.dk, tilmelding til et nyhedsbrev eller en konkurrence.

  2. Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjenester; fx din søgeadfærd på vores webshop, eller når du interagerer med vores digitale annoncer.

Når der er tale om oplysninger, du giver os i forbindelse med ordre, vil vi bede om følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Skoringen.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt samt overholde kravene for elektroniske fakturaer.

Når der er tale om oplysninger, du giver os i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding til nyhedsbreve, vil vi bede om ovenstående oplysninger samt i nogle tilfælde også om oplysninger omkring køn, interesser, børn, skostørrelse etc.

Vi registrerer disse oplysninger for at sikre, at vi kan få kontakt til eventuelle konkurrencevindere og for at udsende nyhedsbreve og annoncer med relevant og tilpasset indhold. Oplysningerne benyttes desuden til at føre statistik omkring fx skostørrelser.

Når vi benytter data baseret på din adfærd, så kommer de oftest fra følgende kilder:


Cookies


En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Skoringen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:



Ønsker du en uddybning af hvilke cookies, vi benytter, så klik her.


Enheds- og logoplysninger


Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger som fx operativsystem, om du besøger os fra en PC eller en mobil, og vi logger din IP-adresse og dine søgeforespørgsler.


Placeringsoplysninger


Når du bruger Skoringen.dk, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering. Vi anvender forskellige teknologier til at fastlægge placering, herunder IP-adresse og GPS.

HVORDAN ANVENDER VI DE OPLYSNINGER, VI INDSAMLER?

Vi anvender indsamlede oplysninger til at tilbyde dig skræddersyet indhold – fx for at give dig de mest relevante søgeresultater eller annoncer.

For at kunne lave disse skræddersyede løsninger videregiver vi personlige oplysninger til en række af vores betroede samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere behandler data fra os baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Alle samarbejdspartnere er underlagt databehandleraftaler som følger EU reglementet for persondata. Disse samarbejdspartnere vil ikke kunne kontakte dig direkte, anvende dine data til andre formål eller videregive disse til andre.

Vores automatiske systemer analyserer dit indhold for at give dig produktfunktioner, som er relevante for netop dig – fx. produkter, som vi ud fra din tidligere adfærd tror, er relevante for dig fx i nyhedsbreve eller ved tilpasning af webshoppens forside.

Vi beder altid om samtykke, før vi anvender dine oplysninger til andet end det, som er angivet her i privatlivspolitikken.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

HVIS DU GERNE VIL HAVE INDSIGT I DE OPLYSNINGER, VI HAR OM DIG

Som bruger af Skoringen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af data om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven. Skulle du ønske data slettet, gør vi dog opmærksom på, at forskellige funktioner på Skoringen.dk og andre tjenester ikke længere vil fungere eller være tilgængelige.

Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så vil dine oplysninger blive slettet automatisk, såfremt du ikke har åbnet et nyhedsbrev i 6 måneder. Skulle du ønske at framelde dig nyhedsbrevet, kan dette ske ved at klikke på Afmeld nyhedsbrev nederst i det tilsendte nyhedsbrev.

Henvendelse i forbindelse med persondata rettes til Skoringen.dk via kundeservice@skoringen.dk. Vi gør opmærksom på, at henvendelse om indsigt jf. loven skal være besvaret inden 30 dage fra henvendelsen.