Odiin er mærket du går efter, hvis du er til det stilrene look. Det er kvalitet og gennemført design – klassisk og alligevel altid on trend. Det er sko, du kan bruge til arbejde og fest, godt håndværk i skind og med eksklusive detaljer – altid med tanke for komfort og pasform.

Se hele udvalget her
Når du handler i vores webshop, har du altid 14 dages returret fra den dag, hvor du modtager dine varer. Hvis du afleverer dine varer i en af vores butikker, betaler du ikke returfragt.

BROWN IS THE NEW BLACK

Kickstart sæsonen med sko i lækre materialer og høj kvalitet. Som altid byder Odiin på masser af sko i et gennemarbejdet design, der både kan bruges til arbejde, fritid og fest. Er du glad for brunlige nuancer, er denne sæsons kollektion lige noget for dig. Brun er det nye sort, og det er ikke uden grund. Brun kan både bruges til at give de klassiske mørke business-suits et lækkert twist og som godt selskab til et par jeans.

Se dem alle her

BLACK FOR EVERY OCCASION

Sort passer til alt! Og selvom spraglede sneakers kan være cool, og brun også fungerer til meget, så er der intet, der som sort kan blende ind i ethvert look. Derfor byder denne sæsons Odiin-kollektion også på et stort udvalg af sorte sko – både i den mere tilbagelænede og den ultra skarpe stil.

Se dem alle her

STEP IT UP

Nogle sko er til hverdag, afslapning og gode lange gåture. Andre er til dage med ekstra god stil. Er det sådan et par sko, du leder efter, så tag en grundigt kig på Odiin-kollektionen denne sæson. Her finder du nemlig masser af lækre sko i både den klassiske og moderne genre. Alle i høj kvalitet og med exceptionel god komfort.

Se dem alle her