• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
54 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 54 produkter

Adidas Gazelle – den klassiske sneaker

Du kender helt sikkert den ikoniske sneaker, Gazelle af Adidas. Det er en kendt og populær sneaker, der er kendt for sit tidløse og minimalistiske retrodesign. Selv hvis du ikke kender navnet, kender du helt sikkert de klassiske Adidas-striber ned langs skoens side. En af de mest populære Adidas sko er nemlig Gazelle.

Adidas Gazelle er en sko, der findes et væld af forskellige farver – så der er helt sikkert et par, der passer til din stil. Der findes desuden både Adidas Gazelle til damer, herrer, børn og småbørn. Der er derfor også et par Gazelle sneakers til de fleste situationer. Vælg f.eks. et par Adidas Gazelle i hvid til den trendy konfirmand. Eller overvej nogle Adidas Gazelle i sort, der passer til ethvert outfit.

Hos Skoringen har vi altid et godt udvalg af Adidas Gazelle i forskellige farver. Derudover sørger vi for altid at give dig en god pris. Kig i vores udvalg, og find dine Adidas Original Gazelle allerede i dag!

Med tradition for kvalitet og design

Adidas er et tysk skomærke, der sælger sko til hele verden. De er kendte for deres ikoniske og klassiske design samt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Derudover er mærket støttet af professionelle atleter og sportsstjerner fra hele verden – og det er Adidas Gazelle også!

Adidas Originals Gazelle blev nemlig båret af hele tre guldvindere ved OL i 1960 i Rom. Det var også her, at skoen fik det sjove kælenavn, ”The Black Gazelle”. Siden er skoen blevet båret af mange andre sportsudøvere. Det er dog ikke kun sportsfolk, der er vilde med Gazelle. Også store musikere som Mick Jagger og Michael Jackson har båret Adidas Gazelle sko.

Skoen er i dag enormt populær og bruges i mange forskellige situationer. Og det er ikke kun Adidas Gazelle Black, du kan få. I dag finder du også Adidas Gazelle i blå, grøn, lyserød og mange andre farver. Du kan også vælge mellem flere forskellige kombinationer. Vælg f.eks. et design af Adidas Gazelle med gul og blå.

Adidas Gazelle er en populær sko, der bliver ved med at blive solgt. Det gør den dog ikke kun pga. sit flotte design, men også pga. den høje kvalitet. Du får nemlig en fed sko, der kan holde til lang tids brug!

Hvorfor vælge Adidas Gazelle?

Der er mange sneakers på markedet, og det kan være svært at vælge. Adidas Gazelle er til dig, der:

  • Gerne vil have mange farver og designvariationer at vælge imellem
  • Ønsker dig en sko i et lækkert, tidløst design, som aldrig går af mode
  • Vil have sko i høj kvalitet, der holder til at blive brugt mange gange
  • Mangler nogle sko, der er behagelige at gå i både til hverdag og fest

Find dine nye Gazelle sko lige her hos Skoringen! Her kan du finde dem i mange forskellige farver og varianter. Vælg f.eks. mellem Adidas Gazelle Pink, Adidas Gazelle Black og Adidas Gazelle Navy! Find det par Gazelle sneakers, som passer til dig og din stil.

Brug dine Gazelle sneakers altid

Sneakers er ikke kun til gåture i hverdagen. De egner sig nemlig også perfekt til særlige arrangementer og begivenheder. De vil give dit pæne outfit et frisk pust og et moderne look. Derudover passer Adidas Gazelles simple design perfekt til de fleste outfit, og farvekombinationerne giver dig mange muligheder.

Du kan f.eks. parre dine Adidas Gazelle White med en hvid skjorte eller kjole til studenterugen. Du kan også kombinere et par Adidas Gazelle i rød med dine jeans og en T-shirt. Eller du kan vælge et par Adidas Gazelle i orange og give ethvert outfit en farverig twist. Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænser!

Fordelen ved sneakers er desuden, at du slipper for at få ondt i fødderne. I modsætning til hæle eller laksko, sidder Adidas Gazelle nemt og behageligt på foden hele dagen.

Lækre sneakers til herrer, damer og børn

Adidas Gazelle er et par sko, der passer både til mænd og kvinder samt drenge og piger. Det er simpelt design, hvor farvekombinationen gør en kæmpe forskel. Der er f.eks. langt fra farverige Adidas Gazelle i lyserød til mere neutrale Adidas Gazelle i grå.

Har du børn der mangler sko til hverdagen eller fest, er Adidas Gazelle et oplagt valg. De er nemlig smarte og slidstærke. De er desuden behagelige at have på. Så du slipper for børn, der klager over, at skoene klemmer, eller som får vabler.

De er også gode til en travl hverdag – uanset om du er mand eller kvinde. De er nemlig gode at gå i, også selvom du er på fødderne hele dagen. Og så er de lette at kombinere med dit outfit. Adidas Gazelle Green passer f.eks. både til en rød kjole, jeans og T-shirt eller slacks og skjorte. Valget er dit!

Vælg mellem flere varianter

Der findes mange forskellige Gazelle sko. Det er derfor en god sko til dig, der elsker at have noget at vælge imellem. Derudover er det oplagt at købe mere end ét par, så du har gode sneakers i flere farvekombinationer.

Det er specielt en god idé, hvis din tøjstil varierer meget, eller hvis du ofte skifter mellem afslappet og formel påklædning. Overvej f.eks. de farvestrålende Adidas Gazelle Blue til hverdagen og de mere neutrale Adidas Gazelle Grey til mere formelle anledninger. Overvej også et par Adidas Gazelle Green eller de mere poppede Adidas Gazelle i lyserød.

Hvad du vælger, er helt op til dig, men ved at handle hos Skoringen får du i hvert fald en rigtig god pris! Derudover har vi altid et stort udvalg på lager, som du kan vælge imellem.

Find Adidas Gazelle til den bedste pris

Hos Skoringen har vi altid et godt udvalg af Adidas Gazelle til gode priser. Bestil dine med det samme! Vi leverer direkte til din dør eller din nærmeste Skoringen-butik. Derudover giver vi dig selvfølgelig mulighed for gratis returnering og ombytning i alle vores 120 Skoringen-butikker.

Vælg et par flotte Adidas Gazelle, og bliv klar på alle hverdagens strabadser. Find dine nye Gazelle sko hos Skoringen allerede i dag!