Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
60 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 60 produkter

Damestøvler fra ECCO

Fortæller kalenderen at vi snart rammer de kolde, hårde og voldsomme efterår- og vintermånederne, da sommeren er ved at gå på hæld? Og har du planer om at optimere din garderobe, så den ikke længere indeholder diverse shorts, T-shirts og sandaler, men derimod nu skal bestå af vinterjakker, støvler, varme hættetrøjer, lange bukser og trøjer? Så har vi damestøvler fra ECCO.

Hos Skoringen har vi mulighed for at sikre, at dine fødder får de bedste og korrekte forudsætninger, når vind og vejr bliver slemmere. Det kan give forøget risiko ikke at sørge for den optimale og mest beskyttende sko, når det kommer til de kolde klima måneder. Hvis du ikke sørger for at bære passende sko om vinteren, så udsætter du dig selv for forøget risiko for unødvendig helbredskomplikationer netop grundet det intense klima.

ECCOs historie går langt tilbage, hvor firmaet blev grundlagt og skabt i 1963 af Karl Toosby. Det var på det tidspunkt en lille sønderjysk by Bredebro, der dannede rammen om hvad der blev et episk, unikt og stærkt brand langt ude i fremtiden. Det hele udvikler sig både lokalt og globalt indtil man når et punkt, hvor man har fabrikker, hvor der bliver produceret 1 million par sko om året.

Det er ikke kun imponerende og interessant, men det afslører ligeledes den erfaring, som firmaet har. Det betyder ikke kun, at de kan producere, skabe og designe sko, der er funktionelle og æstetiske mesterværker, men det resulterer også i en kæmpe mængde direkte troværdighed mellem modtager og afsender. ECCO skaber disse mesterværker for dig og dine fødders skyld.

Hos ECCO kan du altid være garanteret damestøvler i alle slags udgaver og variationer til damer. Hos Skoringen kan du finde sko ud fra forskellige parametre og faktorer, som hver især har betydning for helhedsoplevelsen af damestøvlen. Se for eksempel ud fra:

  • Modeller
  • Mærker
  • Materialer
  • Farver
  • Størrelser
  • Former

Komfortabelt, kvalitetssikkert og klogt fodtøj

Det er væsentligt at fremhæve ECCOs helt unikke og betydningsfulde vare- og kendetegn af deres produkter. Den høje standard inden for kvalitet, funktionalitet, effektivitet, kvalitet, komfort og opmærksomheden på den helt rette pasform skaber de bedste forudsætninger for dine fødder.

Komforten i damestøvlerne er ikke til at tage fejl af. ECCO bruger mange forskellige nyopfundne teknologier, som skal gøre helhedsoplevelsen for dig til den mest ultimative. Med fluidform i mange af ECCOs kreationer giver det dine fødder mulighed for at forme skoene til, så skoene får den helt rigtige pasform. Dette vil netop resultere i den mest fornemme form for beskyttelse og support.

Det er naturligvis komforten og den høje standard af teknologi og design, der gør støvlerne kvalitetssikre. Når vi skaber komfort, så oplever du komfort. Og når du oplever komfort, så tænker du kvalitet. Det vil sige, at der er ægte værdi for pengene hos ECCO. Det er klogt fodtøj, når det virker.

Ligeledes vil du altid være i stand til at fornemme den ægte og høje standard, når det kommer til kvaliteten af sko produkterne fra ECCO. De bestræber sig nemlig efter at skabe teknologierne på egen hånd, og følger dem helt til dørs, sådan så dig og dine fødder oplever den ultimative og fulde effekt af dit køb.

Damestøvler fra ECCO til en hver smag og lejlighed

Hos Skoringen har du mulighed for at finde alverdens støvler med forskellige udtryk. Der er også her forskellige parametre, der kan være smarte at overveje, når du anskaffer dig nye støvler.

Det er oplagt her at anskaffe støvler til efterår- og vinterperioden til hele familien samtidig. Vi har nemlig ikke kun damestøvler fra ECCO i vores brede og store varesortiment. Du kan ligeledes snildt finde praktiske og smarte støvler til herre, damer og børn.

Støvlerne kan benyttes både til det fine, højtidelige, eksklusive og elegante look, men kan også bruges til det almindelige hverdags- og arbejdsbrug. De mange forskellige typer støvler giver også anledning til at kunne kombinere det med forskellige looks.

Det kan for eksempel være oplagt at finde ud af, om støvlen skal være en let og forsigtig overgangsstøvle eller skal det være en varm og tyk vinterstøvle? Må støvlen være med eller foretrækker du uden hæl? Og vil du gerne undgå at skulle vælge en støvle med et materiale, som kræver din fulde opmærksomhed i form af konstant pleje?

Det kan dertil være relevant at fremhæve mulighederne for at anskaffe sig de helt rigtige rengørings og hygiejne produkter, så dit nye sæt yndlingsstøvler kan holde til langt ude i fremtiden. Der findes også meget andet tilbehør, som kan gavne dine støvlers velvære. Og det er kun rigtigt at beskytte støvlerne, når de passer ekstra godt på dine fødder hele dagen lang.