Ring til os på 62 26 40 98

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Produkter

Cult sko

Elsker du sko? Og vil du gerne være med på den seneste trend? Hvis svaret er ja, er Cult sko helt sikkert noget for dig. Det gode ved sko er at de kan tilpasset din stil og bringe din individualitet frem på bedste måde. Når du skal vælge dine Cult sko, er det derfor en god ide at tænke over hvad du gerne vil fremhæve. Valg af farve er et vigtigt punkt - tit køber vi sko, der er indenfor samme farve skala, som de sko vi allerede har. Nogle gange kan det dog virke helt befriende at købe et par grønne sko, eller et par med vild glimmer bare for at teste dig selv. 



Se hele kollektionen fra Cult her >>

Køb Cult sko online


Nettet er et fantastisk sted at få inspiration og danne sig et overblik over hvad der findes derude. Skoringen har en online shop, som kan åbne op for en verden af fantastiske sko. Hvis bare du lader dig selv holde et åbent sind, vil du kunne finde sko du aldrig havde drømt om. Vi har alle slags sko, lige fra høje støvler, til børnesko og sko til mænd. Om du leder efter ny inspiration eller efter et helt specifikt par sko, måske Cult sko, kan du nemt finde det hos Skoringen.


Skoringen har butikker over hele landet


Når du køber på nettet kan du shoppe når det passer dig, men Skoringen giver dig også mulighed for at komme ned i en af vores butikker. Skoringen butikker finder du overalt i hele landet - faktisk har vi omkring 100, som er fordelt så godt at nemt kan finde en nær dig. I butikken rådgiver vi dig gerne om dine nye Cult sko, eller sko fra et andet mærke. Du er altid Velkommen hos Skoringen.  




Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@skoringen.dk