Ring til os på 62 26 40 98

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Produkter

Sko Roskilde

Sko i Roskilde kan du købe to steder hvis det skal være hos Skoringen (og selvfølgelig skal de da det!). Din ene mulighed er butikken i Algade, som er placeret centralt på gågaden i hyggelige omgivelser. Din anden mulighed er at tage en tur i Ro's Torv og finde dine nye sko i Skoringens butik der. Skal det være sko Roskilde, har du altså gode muligheder for at handle i en butik hvor du ved kvalitet og høj service bliver vægtet højt. Husk også at vi har landsdækkende bytteservice.


Sko i Roskilde eller resten af landet


Skoringen har butikker overalt i landet, så det er ikke kun i Roskilde du kan købe sko hos os. Faktisk har vi ca 100 butikker i Danmark, som er fordelt rimeligt jævnt omkring i landet. Hvis ikke det skal være sko i Roskilde nu, men i en anden by, kan du her se en liste og et kort over alle vores butikker i landet. I alle vores butikker vil du opleve en god service og et kyndigt personale, der vil gøre hvad de kan for at give dig de bedste råd og hjælpe til at det er de rigtige sko du får med hjem.


Køb sko online


Om du er i Roskilde eller et andet sted i landet, kan du købe sko online hos Skoringen. Vores online butik har åbent når det passer dig, du skal bare have en internetforbindelse og lysten til at kigge på nogle lækre sko. Du kan nemt søge ud fra de kriterier, der er vigtige for dig, og hurtigt fine de sko du havde i tankerne. Vores online butik er også et fantastisk sted at få ny inspiration og følge med i tidens sko trends.Køb damesko online her


Køb herresko online her
Har du spørgsmål eller kommentarer til skoringen.dk, vores sko, butikkerne eller andet, er du velkommen til at kontakte Skoringens kundeservice.

Se eventuelt, om du kan finde svar på dit spørgsmål her.Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@skoringen.dk
Klik mig