Ring til os på 62 26 40 98

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Produkter

Skoringen i Næstved

Sko Næstved bliver kombineret som Skoringen. Hvis du leder efter sko i Næstved, er der nemlig hele tre af Skoringen butikker at vælge imellem. Skoringen er din garanti for at dine nye sko er af høj kvalitet og helt med på moden. Rundt omkring i hele det danske land kan du finde omkring 100 Skoringen butikken, men hvis det lige præcist skal være sko i Næstved, kan du finde en butik i Næstved Storcenter, en på Torvestræde og endeligt en på Sct. Jørgens Park. De fleste kender Skoringen og har allerede været i mindst én af vores butikker, derfor ved du nok også at vi har har alt fra gummisko til guldsko. 


Køb sko online hos Skoringen >>
Finde din lokale Skoringen butik her >>


Vejledning om sko Næstved


Hvis du er tvivl om hvilken størrelse sko dit barn skal bruge, hvordan du bedst plejer dine vinterstøvler eller hvad kilehæle er, kan du bare kommed ned i en af vores butikker og spørger vores kyndige personale til råds. Nogle gange er det også bare nemmere at finde det helt rigtige par sko i butikken hvis du får lidt hjælp. Vores fornemste opgave er at sørge for at du finde de rigtige sko til dig.


Sko online


Skulle sko Næstved i form af Skoringens butikker ikke lige være den rigtige kombination for dig lige nu, har du også muligheden for at tjekke Skoringen online shop. Her kan du handle døgnet rundt og hvorsomhelst fra, så længe du har adgang til internettet. Online er det jo nemt at få et overblik over alle de forskellige slags sko, der findes, og måske også nemmere for dig at finde ud af hvilke sko, der passe til dig. Om du vil bruge fem minutter eller fem timer i vores online shop ad gangen, er helt op til dig, men vi vil altid hellere end gerne byde dig velkommen.


Har du fødderne, har vi skoene. I SKORINGEN giver vi dig mange valgmuligheder. Vi fører en række internationale mærkevarer, og har også vore egne kendte kvalitetsmærker, som du kun finder i vore butikker.


Her finder du vores sko butikker


En SKO RINGEN nær dig


Du finder altid en butik i nærheden af der hvor du er - se nærmere på skoringen.dk hvor du kan få information om bl.a. de enkelte butikkers adresse, telefonnummer og åbningstider. Og så er vore kvalificerede medarbejdere i butikkerne altid parat med gode råd og kompetent vejledning. Velkommen.


Køb familiens sko hos SKO RINGEN


Hos SKORINGEN har vi specialiseret os i at sælge sko til hele familien Danmark – derfor har vi altid et kæmpe udvalg til både kvinder, mænd og børn. Vi rådgiver gerne om det rigtige fodtøj til dine behov, og hos SKORINGEN kan vores personale også vejlede om børnefødder og børnesko. Vi fører både kendte, internationale mærkevarer og vores egne mærker, der kombinerer moderne design med god kvalitet og fornuftige priser. SKORINGEN har næsten 200 butikker i Danmark og Norge, så uanset hvor du bor i landet, finder du en SKORINGEN nær dig. Hos SKORINGEN har vi naturligvis landsdækkende byttegaranti.
Har du spørgsmål eller kommentarer til skoringen.dk, vores sko, butikkerne eller andet, er du velkommen til at kontakte Skoringens kundeservice.

Se eventuelt, om du kan finde svar på dit spørgsmål her.Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@skoringen.dk
Klik mig