Ring til os på 62 26 40 98

Alle hverdage kl. 9.00 - 14.00

Produkter

Sko Ålborg

Sko i Ålborg skal du da købe i din yndslings skobutik: Skoringen! Det kan du nemt gøre i en af de to skobutikker vi har i Ålborg, hvor udvalget helt sikkert kan friste dig ligegyldigt hvilken alder eller stil du har. Vores sortiment er nemlig så varieret at du sagtens kan komme ned i butikken og finde nye fristelser hver uge. Dine nye sko i Ålborg kan du få hos Skoringen ligegyldigt om du er mand, kvinde eller barn. 


Find din nærmeste Skoringen butik herSko i Ålborg hos Skoringen


Vælger du en af de to butikker i Ålborg, som Skoringen har, vil du opleve at vi giver den bedste service og at vores sko er af lækker kvalitet. Vores professionelle personale hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål omkring skoene, du ikke er sikker på hvilken størrelse, der er den rigtige, eller hvordan dine nye sko skal plejes. En anden del af vores service er at vi bytter på landsdækkende basis. Vi har hele 100 butikker fordelt godt rundt omkring i Danmark, så det er nemt at finde en butik nær dig, eller din gavemodtager. Sko Ålborg skal da være hos Skoringen!


Køb sko online og få skoene bragt hjem


Skoringen har også en online shop. Den holder aldrig lukket, heller ikke på helligdage eller om natten. Du kan derfor altid få et indblik i de seneste sko mode og lade dig inspirere eller friste. Hvis du finde nogle par sko du simpelthen må eje, kan du få dem sendt hjem til dig. Så kan det nærmest ikke blive nemmere at købe nye sko - om du er i Ålborg, Århus, København eller et fjerde sted. 


Her kan du shoppe sko online
Har du spørgsmål eller kommentarer til skoringen.dk, vores sko, butikkerne eller andet, er du velkommen til at kontakte Skoringens kundeservice.

Se eventuelt, om du kan finde svar på dit spørgsmål her.Skokompagniet Smba | CVR-nr: 19536203 | Grenåvej 637 | 8541 Skødstrup | Tlf. +45 6226 4000 | kundeservice@skoringen.dk
Klik mig